כללי חוו"ד עטיפה לדיסק

• הוסף לסימניות
אני מנסה כבר כמה ימים לעצב גרפיקה על דיסק אבל משום מה משהו לא מסתדר לי, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הדיסק ובמה אני יכול לשפר את העיצוב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 902 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה, התמונה של הרב אדומה תנסה להוריד אדום.

• הוסף לסימניות
במקור התמונה הוא שחור לבן (הוא נפטר לפני 50 שנה)

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה, להחליף את הצבע לפס השחור, את "מוסף" להקטין מעט וראש השנה מתחתיו ולא בצד. לגבי התמונה כמו שהעירה קודמתי. בהצלחה !

• הוסף לסימניות
נסי אולי פונט יותר "יהודי" ליבורנה לדוגמא שמתחבר יותר לתפילה

• הוסף לסימניות
חייבים להחזיר לצבע המקורי.
הרב נראה עכשיו מתאטרון בובות

• הוסף לסימניות
רק לי נראה שהמילה מוסף עקומה?

• הוסף לסימניות
צבעת את תמונת הרב טוב אך כאמור הורד ממנו את צבע העור
נסה לעבד את התמונה הזו עוד מעט כדי שמעיל/כובע הרב, לא יבלע ויהפוך לחלק והמשכיות של הפסים השחורים (או לחילופין שנה צבע הפסים)

ר"ה הכנס פנימה אל מתחת למילה מוסף

את השם למטה שיננברגר העלה מעט ומרכז

• הוסף לסימניות
רק לי מפריע שהכיתוב עולה על התמונה??

• הוסף לסימניות
לגבי הצורה, אני מעצבת המון דיסקים, אז קודם כל הייתי ממליצה לעצב דיסק על מרובע בגודל הרצוי ולא על עיגול עם חור, כי זה יכול לצאת קצת בצד ויראו לבן, גם ליד החור וגם בשוליים.

• הוסף לסימניות
בסוף עשיתי משהו שונה, אני אעלה את זה בערב.

• הוסף לסימניות
חוות דעת חדשה

מה אתם אומרים על זה עכשיו?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 909.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה

• הוסף לסימניות
יותר טוב
עדיין כדאי לנסות לשנות את פני רב, עדיין אדמדם

טוב שהעלתי קלפים...;)

• הוסף לסימניות
יותר מוצלח, מצטרפת לנ"ל לגבי צבע התמונה.

• הוסף לסימניות
יפה.
התמונה מאחורה בכוונה כ"כ בלי קונטרסט.?
אולי תעשה כזה טשטוש של תנועה כלפי פנימה, שיראו את התנועה רק בצדדים? נראה לי מוזר למתוח ככה תמונה על גבי דיסק..
את הקלף העליון- הוא קלף מדהים אבל נמאס כבר לראות אותו בכל עיצוב, ומה גם שהוא לא ממש מסתדר כאן.
ו.. חשבת אולי לעשות את הכל בשחור לבן כולל הרב כולל החדר? אולי תתן אפקט מיושן כזה?

• הוסף לסימניות
ננסה

• הוסף לסימניות
ננסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה