כללי חוו"ד-עיצוב איורי

• הוסף לסימניות
דעתכם החשובה! בעיקר על העיצוב, אפשר גם על השרבוטים..
מס' עמודים מחוברת לימודית, בעיצובי וציורי, (זכויות שמורות על הציורים כמובן) שני צבעים, והדף הראשון הוא הכריכה.
נחסרו לי השוליים במהלך המהפך לjpeg, כך שאין צורך להעיר על הענין, הצדדים מורחבים.
אשמח לשמוע תגובות!

• הוסף לסימניות
פ"ר, מתוק מדבש!!! נראה לי שאם הייתי חוזרת לגיל הזה, הייתי נהנית למלא שוב את החוברת הזאת.

באיזה צבע ההדפסה? (בתכלת זה נראה נורא...)

• הוסף לסימניות
חמוד ביותר ומושך!
תמשיכי להצליח.

• הוסף לסימניות
יפה מאד
ציורים חמודים במיוחד:p

• הוסף לסימניות
זה מזכיר לי זכרונות ילדות של חוברות מתוקות ומעניניות..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

צבע הקו של הכותרת "כבר לא קשה" (בדף הראשון) מידי עבה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ציורים מתוקים.
נראה לי שיש רווח יותר מידי גדול בין המספר להוראה/שאלה.

• הוסף לסימניות
האיורים מקסימים,
הייתי משנה את הכותרת חשבתי כתבתי, הפונט לא מוצלח, וגם היד, זה שונה מאוד מהקו הכללי,
ולא מומלץ שני כתבי יד שונים זה מזה אחד תחת השני

• הוסף לסימניות
יפה וחינני!

מפריע לי קצת שהקווים להשלמה דבוקים למילים שלצידיהם.
מדוע בדף השלישי הספרות 4 ו-5 אינן זהות? זה לא אותו מספור?
סיבה ותוצאה - קצת בורחות לצדדים. אולי למרכז למילים שתחתיהן?

• הוסף לסימניות
תודה רבה למגיבים!
סיכת משרד - הצבע יהיה סגול, אל דאגה.
מאי נפקא מינא - אולי זה ענין של טעם? אני אהבתי דווקא את הקו העבה.
רותי - תודה, עכשיו אני מבחינה,
riki - v - את מכירה את האורח שרצה להחמיא בכנות אז אמר - הכל היה מאד מוצלח, הקפה אמנם קצת חסר טעם, אבל כל השאר - משהו... ואיך לא התברר שהקפה היה תוצר ידיה היחיד של בעלת הבית.
אז במקרינו זה הפוך! את מסגרת הכריכה לא אני הכנתי, זו תבנית של כל החוברות הקודמות וזה חייב להיות אותו הדבר. תודה בכל אופן.
גליון - תודה! ממש לא ראיתי את זה, ועברתי כמה פעמים!

• הוסף לסימניות
האיורים מתוקים במיוחד
מוסיפים חן לכל העמוד
העימוד מאיר עיניים

רק שאלה לי אלייך
איך עשית את הפרגרף רולר העליון עיצובי ממברשת ??
(בשורות ההשלמה)

• הוסף לסימניות
ורד - באילוסטרייטור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה