כללי חוו"ד| עיצוב דיסק בטעם הלקוח

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
יש לי לקוח עם טעם שונה משלי. אוהב הבלטות, קשקושים וכו' מה שאהבתי בחודשיים הראשונים בחיי עם פוטושופ..
בקיצור, אני צריך להתאמץ לסטות מהסגנון שלי ולהתחבר לסגנון שהוא אוהב.
קשה לי לתת חוו"ד בעצמי על העיצוב, מכיוון שתהליך העשיה שלו מוזר, ואני לא יודע כבר מאיזה זווית להסתכל עליו...

רציתי לשמוע את דעתכם איך העיצוב באמת נראה מבחינה מקצועית?

(משום מה הם עלו לפורום מבריקים מידי. ?! אצלי הצבעים טיפ טיפה יותר אפרוריים, אבל חזקים)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 906.2 · צפיות: 13
  • 83769.jpg
    KB 937.3 · צפיות: 19
  • 83769.jpg
    KB 960.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הסגול הכי יפה , לא יודעת מה נפלת על הלקוח שלך, נורא חי צבעוני ומושך
ודוורא לכזה דיסק זה מעולה.
לא תמיד צריך רקע בז וטקסטורה נוסח 2008.

• הוסף לסימניות
הסגול יפה מאד,
מתאים למטרה!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
ניצוצות של קדושה, בין הבודדים שאני רוכש בכסף.
בין הבודדים שמשקיעים במסר, חינוך ובימוי.

• הוסף לסימניות
זה ממש קשה שאין לך אותו טעם של הלקוח, אני לא מסוגלת לעשות דברים כמעט בניגוד לטעמי, אבל יצא לך באמת מרשים ויפה, אני דווקא אהבתי את הירוק.... מאוד מתאים למוצר

• הוסף לסימניות
דווקא כן נראה לי שמתאים למטרה וזה יפה מאוד!
בכולם היד של האמצעי מפוקסלת או מטושטשת, כנראה שצולמה בתנועה וכדאי לנסות לשפר.
השלישי לדעתי המוצלח ומאוד אהבתי את הנרות ברקע.

• הוסף לסימניות
בס"ד
הסגול אין ספק. אני חושבת שדבר נוסף שמרגיע את העין הוא הנרות שמשולבים ברקע של הדיסק ולא כמו החלות או הספר שמובלטים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
שימו לב, זו סדרה בת 4 פרקים שלכל אחד מהם אעשה צבע שונה.
אולי אעביר את 2 התמונות העליונות לחלק התחתון ואת הדמויות לחלק העליון. מה דעתכם?

הלקוח מרוצה, רק הוא רוצה שאשנה את הרקע של העיגול למשהו יותר יצירתי. יש ממש בדבריו, או שאתפוס אותו קצר?

• הוסף לסימניות
בקשר לעיגול, כן, הוא קצת צודק.
הסגנון מאד מתאים לסרטי ילדים, והעיצוב ממש יפה.

• הוסף לסימניות
החלות והספר - אי אפשר לעשות אותם כמו הנרות?

• הוסף לסימניות
בכללות העיצוב ממש יפה ומושך, והמילה יצירה מאוד מבטאת את עצמה עם הרקע...
לא כ"כ אהבתי את השפיץ שיוצא מהעיגול בצד שמאל למעלה.
או שתוריד אותו, או שתעשה אותו יותר מעוגל ומהוקצע. ככה הוא נראה קצת חד ובלי צורניות.

בהצלחה! ממש יפהפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה