כללי חוו"ד | עיצוב לוגו

• פותח הנושא Rivk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ביקורת, כמובן לא להוציא מחוץ לפורום!!! הלקוח בהתלבטות עדיין.
בכולופן - לדעתי חלקם קצת עמוסים אבל עדיין נחשבים לוגו.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד את השני.

• הוסף לסימניות
כולם יפים ומקצועיים.

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון מהמם, הכל בעצם...:)

• הוסף לסימניות
הסמל השני מקסים ומאוד עכשוי, מצד שני לוגו של חברת נדל"ן חייב לשדר יציבות ואמינות, ולא קלילות. אנשים משקיעים את מיטב כספם בתחום הזה.
אבל הוא עשוי הכי טוב מכולם.
רק בטיפו' - ריווח לא נכון בין ה-O ל- R יוצר שם חלל ריק גדול.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות! נראה מה הלקוח יגיד.
מעניין שדוקא השני הוא רעיון שעשיתי לפני כמה שנים למישהו אחר והוא לא לקח (טיפ: יש לכם סקיצה טובה שלא התקבלה, שמרו אותה לעת הצורך!).
ועכשיו כשאני מסתכלת במבט ביקורתי, אני מזהה בשני בעיה ב"קרנינג" של המילה פרופר. צריך לקרב את ה O ל- R באופן ידני.
הראשון באמת עמוס מאד. יש בו ריבוי רעיונות - גם חלוקת האותיות לצורות, גם בנין בתוך האות וגם בניינים בצד שמאל. מוגזם.
בכולופן תודה ויום טוב לכולם!

• הוסף לסימניות
השני הכי מוצלח יפה נקי ומקצועי

• הוסף לסימניות
דעת מיעוט, אבל האחרון מעניין הרבה יותר מהשני.

• הוסף לסימניות
דווקא השני הכי פחות מתאים לדעתי, הראשון והאחרון מדהימים!

• הוסף לסימניות
השני הכי יפה,
רק הבנינים נראים כמו איזה בקתה רעועה צריך לשים בנינים יותר יציבים

• הוסף לסימניות
הראשון והאחרון, אולם צריך להביא שם יותר אוויר.
נראה לי שהחברים מתחברים לשני (כמוני במבט ראשון) בגלל שהוא הכי פחות עמוס ומעייף...

• הוסף לסימניות
קודם כל, וואו!

כולם יפים, אי מתלבטת בין השני לאחרון.

• הוסף לסימניות
מדהימים!!
השני!
ואם תחפשי את היציבות המדוברת - אז 4 עם שיפוצים, להוריד מהעומס...

• הוסף לסימניות
אני מחזקת את דברי ariels שהלוגו צריך לשדר יציבות וא"כ הלוגו השני לא משרת את המטרה. הלוגו הראשון סופר מקצועי ומביע כל מה שהוא אמור, בעיקר יוקרה, עם קצת פינישים הוא יהיה מושלם כמו להשאיר בתוך ה-o רק את חוט השדרה ולנקות את היתר. להוריד מהעומס בבנינים ולשבור את ההדרגתיות.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות הנוספות. מסכן הלקוח, אני כל רגע מתקשרת אליו "מה החלטת" והוא שיא המתנצל - לא הגעתי לאימייל עדיין....
אמרתי לו: "כבר 50 המעצבים הטובים בישראל הביעו דעה על הלוגו שלך ואתה טרם ראית אותו!!"
הכי אני אוהבת כשאני המלחיצה, והכדור במגרש של הלקוח. מכירים את העונג הזה? בד"כ זה להיפך: הלקוח מתקשר שוב ושוב ואני טרם הספיקותי.
בקיצר - זה מאד מעניין מה שאתם אומרים כי כשאני הסתכלתי בעין ביקורתית, הראשון נראה לי כמו ריבוי רעיונות. אולי נשפץ אותו קצת ונעלה את השיפור. ואשפר גם את מספר שתיים - הרוח בין האותיות וטיפה לייצב את המבנים, למרות שהיופי שלהם הוא שהם איור חופשי.
שוב תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה