כללי חוו"ד| עיצוב לעמוד ראשי בספר

• הוסף לסימניות
הערות הארות וביקורות בונות כמה שיותר
תודה מראש

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 877 · צפיות: 10
  • 1(2).jpg
    KB 898.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ממש מרשים, הראשון מוצלח יותר לטעמי.
אני הייתי מכהה קצת את הצהוב לגוון יותר זהב.
ואם ישנה אפשרות לשנות את אותיות הלוגו : "ישיבת אלעד" מכחול לצבע אחר שישתלב....

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת עמוד ראשי בספר? הגודל של העמוד לא נראה לי סטנדרטי לעמוד בספר. (אולי פרוספקט)
עבודה נחמדה מאד.
לעיגול שעליו כתוב ישיבת אלעד חסר מאד הבלטה, כדאי שתבליטי אותו קצת וגם תשני לו את הגוונים שפחות ישתלבו ברקע. ושימי אותו ממש על העמוד ולא בקצה שלו (שלא יראו את הקצה של העמוד)
בצד ימין בתיבה עם העיטורים, הייתי שמה רק מצד אחד את העיטור והמלבן הייתי ממשיכה עד למטה. כי זה נראה לי מידי עמוס.
שימי לב שקרני האור עולות על התיבה - הכתב לא כ''כ קריא.
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
זה ספר בלופה מדפיסים שם מעותק אחד ועד כמה שתרצו בכריכה קשה משהו ממש חמוד ומומלץ מין תחליף לפיתוח תמונות סתם באלבום
http://www.lupa.co.il/price_list.aspx זה המחירון שלהם

• הוסף לסימניות
בין היתר אני מתעסקת גם באלבומים דיגיטליים ושמעתי שהאיכות שם לא משהו ולכן המחירים שם באמת נמוכים יחסית למקומות אחרים,
יש לך ניסיון של הדפסות במקום???

• הוסף לסימניות
ההדפסה ברמה גבוהה יחסית לנייר כרומו אבל יחסית לנייר קודק (דף תמונה) זה לא הכי איכותי.

• הוסף לסימניות
כמה הערות:
א. תקטיני קצת את כל העיטור עם הכיתוב בימין, אולי תנסי את הטקסט לשים בלוק? והוא לא ממורכז, תזיזיז אותו שמאלה, הוא דבוק לקצה הימני.
ב. תקטיני את כל מה שמופיע על העיגול שעל העמוד, שישאר קצת אויר מסביב, ותני קצת אויר גם בין הכיתוב לתמונה. עדיף קטן יותר אך נעים לעין.
הצללית-מעין תלת מימד שהזזת שמלאה, לא תואם עם כיוון העמוד, עדיף אולי לצד שני
ג. את הרקע תעשי צהוב פחות ירקרק, יותר שידמה לתיבה המעוטרת מימין.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
- בנוסף, הייתי ממליץ שאת העיגול שבתוכו הכיתוב "ישיבת אלעד" להוריד לו את התלת מימד, או לעשות אותו קצת פחות רחוק, זה פשוט מנתק את העיגול מהעמוד.

עבודה יפה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה