חוו"ד על אתר חדש

• הוסף לסימניות
שלום לכל המומחים כאן!
אשמח מאד לחוות דעתכם המקצועית על האתר שבניתי כפרויקט ללימודי בניית אתרים
(הדומיין זמני אבל האתר אמיתי בהחלט) אני יודעת שיש מה לשנות ולשפר אבל אשמח לדעתכם מה ואיפה,
תודה רבה!!!

אז הנה הקישור לאתר:
http://siur123.co.il/siur2/cs/

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לך קודם לתקן את כל הבאגים של התצוגה (שבודאי את בעצמך שמה לב אליהם) ורק אחר כך לבקש חוות דעת?

• הוסף לסימניות
לאיזה באגים כוונתך?

• הוסף לסימניות
גם אם אתה הרבה יותר מקצועי ממני הרי שאני השקעתי בזה המון עבודה בתור מתחילה, ואין שום צורך לשחרר הערות פוגעניות בלי הסבר, ולכן הקדמתי שזה בתור פרויקט של מתחילה, איך היה נראה הפרויקט הראשון שלך? שיא השלמות? ואם יש באגים בתצוגה אפשר בצורה יפה לפרט מה הם.

• הוסף לסימניות
אוי ואבוי. זו ממש לא היתה הכוונה. ממש לא התכוונתי לשום עקיצה, חס וחלילה.
פשוט כתבת:
אני יודעת שיש מה לשנות ולשפר אבל אשמח לדעתכם מה ואיפה
הבנתי מזה שאת יודעת שיש באגים שצריך לתקן אותם, אבל את רוצה שיפרטו לך אותם וגם יוסיפו אולי עוד הערות. ועל זה המלצתי לך קודם לתקן את מה שאת בעצמך יודעת שדורש תיקון ורק אחר כך לבקש הערות ועצות נוספות. אחרת למה להטריח אחרים שיפרטו לך את הבעיות שאת בעצמך מודעת אליהן?

מצרף כמה צילומי מסך.
המילה SEARCH לא ניכרת. גובה הכפתור צריך להיות זהה לגובה השדה של חיפוש
תמונות של הסליידר נחתכות מצד שמאל (אולי במסך גדול זה לא כך, אצלי זה 15 אינצ')
התפריט העליון לא נראית טוב כאשר גוללים

קבצים מצורפים

• Screenshot_4.png
    KB 18 · צפיות: 1
  • Screenshot_5.png
    KB 80.9 · צפיות: 0
  • Screenshot_6.png
    KB 32.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה על כל ההערות, דווקא אצלי זה לא נחתך, כנראה בגלל גודל המסך, מה ניתן לעשות לפי דעתך?
אולי הגבתי מעט בחריפות, מתנצלת, תודה על תשומת הלב, וההארות המחכימות.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה בתור התחלה
נכון שיש כמה באגים אבל סה"כ עבודה טובה.
אני רק יגיד כמה דברים שאני רואה בעין.. את הלוגו הייתי מקטין שישב בשורה אחת עם התפריט.
הייתי אולי מוסיף רקע גם לתפריט כי הוא "נעוץ" וכאשר גוללים הוא למעשה יושב על טקסט קיים ומפריע בעין, אז או לבטל את הנעוץ או לפחות להוסיף לו רקע.
עדיין בתפריט, הייתי משנה את הצבע האדום לצבע שישב יותר טוב עם הרקע.
כמו גם להתאים את הגודל של התיבת וכפתור החיפוש לגודל זהה הן אחד לשני והן לתפריט עצמו.
מתחת עשית סלייד מאוד יפה אבל צריך מעט לדייק אותו פשוט. גם בגובה וגם ברוחב זה פשוט נחתך.
החלק התחתון של האתר דווקא מאוד יפה רק הייתי ממליץ לך להוסיף ATL לתמונות. ז"א פשוט לתת להם שמות.
בשורה של"פוסטים אחרונים" או להוריד אותה או להוסיף שם עוד קוביות תוכן, לא להשאיר סתם ריק ..
כמו גם אולי לשנות את הגוון האדום הזה פשוט לא מתאים, לא בא לי טוב בעין :)
בלשונית בלוג, או תמלאי משהו בצד או שתהפכי את העיצוב שלו לרוחב מלא.. פשוט כל הצד מבוזבז שוב.
שוב אתר מאוד יפה ושיהיה לך המון הצלחה את בהחלט בכיוון הנכון, ההרות הן לבקשתך פשוט שתדעי לעשות דברים בצורה הכי מקצועית שאפשר.

• הוסף לסימניות
תודה על כל ההערות, לגבי הצבע זה הצבעים שלה ושל העסק והכרטיס ביקור וכו' (שלא אני עשיתי לה אלא תלמידת סמינר מתחילה) מה ניתן לעשות? חייב ורוד וחום, יש מצב שורוד טיפה שונה ישתלב יותר טוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמימה;2280954:
תודה על כל ההערות, לגבי הצבע זה הצבעים שלה ושל העסק והכרטיס ביקור וכו' (שלא אני עשיתי לה אלא תלמידת סמינר מתחילה) מה ניתן לעשות? חייב ורוד וחום, יש מצב שורוד טיפה שונה ישתלב יותר טוב?

לדעתי פשוט תשלבי צבע שנראה יותר טוב בעין זהכל
הוורוד הזה לא יושב לי טוב בעין זה כל מה שאמרתי :)
ראיתי שהתחלת לסדר את הדברים יפפה :)

• הוסף לסימניות
אני גם הלכתי בהתחלה על סגול, אבל בעלת האתר רצתה דווקא את הוורוד, מה לעשות? לפעמים תלויים בלקוח...
לגבי הפוטר זה בלתי אפשרי להוסיף עוד וידג'טים ליד הפוסטים אחרונים בגלל מצגת התמונות שהיא ברוחב מלא של הפוטר, אי אפשר אחר כך לחלק לטורים, כי הוא מקטין גם המצגת.
השאר השתדלתי, זה עדיין בתהליכים...

• הוסף לסימניות
דבר קטן, להוריד את המילים אתר וורדפרס חדש מהכותרת של הכרטטיסיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמימה;2282214:
אני גם הלכתי בהתחלה על סגול, אבל בעלת האתר רצתה דווקא את הוורוד, מה לעשות? לפעמים תלויים בלקוח...
לגבי הפוטר זה בלתי אפשרי להוסיף עוד וידג'טים ליד הפוסטים אחרונים בגלל מצגת התמונות שהיא ברוחב מלא של הפוטר, אי אפשר אחר כך לחלק לטורים, כי הוא מקטין גם המצגת.
השאר השתדלתי, זה עדיין בתהליכים...

בעל המאה הוא בעל הדעה, אבל תציגי לה את זה שהיא תחליט :)
איך בנית את הדף? יש היום תוספים מקצועיים של בניית דף במראה מקצועי כך שלא ישאר חלל ריק..
למרות ששוב אני לא מבין מה הבעיה להוסיף שם משהו, אודות,יצירת קשר, רשתות חברתיות וכו משהו רק שלא יהיה ריק

• הוסף לסימניות
כן, השתמשתי באלמנטור, אבל מצגת התמונות היא חלק מהפוטר ולכן או שכל הפוטר הוא טורים הוא שכולו טור אחד, אי אפשר חלק וחלק, אדרבה אם יש לך רעיון אשמח, אם זה נותן רושם ריק אולי באמת כדאי להוריד את הפוסטים אחרונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה