כללי חוו"ד על מודעה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 864.4 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
את הרקע כאיד לעשות בגוון אחיד ולא ירוק וכחול.
ב. את הפונט של ההזמנה אפשר להחליף לפונט יותר עדכני כמו מרקש וכד'.

• הוסף לסימניות
יפה ועדין
הייתי מחליפה את הרקע לכחול יפה
ובהתאם גם את הרבועים שבתוכנית.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי מחליף הרקע לכחול

קבלי צל"ש על העיצוב המוקפד. ניכר שיש כישרון

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד,
אין צורך לשנות כלום

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד, לא הייתי משנה את הצבע הירוק.
הוא נותן תחושה טבעית.
ואילו הכחול נותן תחושה של מכובדות.
הם מסתדרים, לענ"ד כמובן.

וכמובן הטיפוגרפיה טובה.

• הוסף לסימניות
אז ככה

יפה ומסודר לעין, מעוצב בטוב טעם.
את השורה האחרונה מצפים וכו', הייתי ממרכז, או שולח אחד ימינה ואחד שמאלה..

"מונולוג שי ומרגש לא תשארו אידישים"
אני מתאר לעצמי שכוונת המשורר למונולוג אישי
ושלא נישאר אדישים....

ואולי למטה בפרטים עדיף בבית הכנסת וכו' מאשר בית הכנסת..

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים!!
זו פעם ראשונה שאני מעלה כאן עבודה שלי, והאמת קצת חששתי כיון שאני עדיין ממש בתחילת הדרך (ואפילו לא ממש מבין מה זה מושגים כמו טיפוגרפיה...) אבל אין ספק שזה מעודד ונותן דחיפה להמשיך הלאה.

שוב תודה

(אגב Shia, אני גבר)

• הוסף לסימניות
מקסים! ועוד מתחיל, ממש מעולה!

• הוסף לסימניות
אופס :D:p

תבלבלתיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה