חוו"ד על נעל מנקסט

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך הנעל הזאת

עמידה בגשם/ הג'מס מתקלקל?
נוחה?

[לילד בן 5]

תודה מראש.

קבצים מצורפים

• נעל-01.png
    KB 70.6 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אני קניתי אותה בצבע הבז' לשבת- והיא מהממת! (לילד בן 3)
אבל הזמש מתלכלך גם בלי גשם וצריך לנקות אותו כל פעם אז לא יודעת אם הייתי קונה ליום חול (אולי הכחול פחות מתלכלך, לא ניסיתי)

• הוסף לסימניות
למה לבנות אין שם כאלו נעליים גזעיות?
נראות מקסים! לא מניסיון...

• הוסף לסימניות
ואני אמא לבנים שואלת למה יש שם נעליים כאלו מהממות לבנות...
אבל זו באמת נעל יפה, לאחי יש את הנעל הזו בעור, לא בז'מס, נעל מצוינת, מחזיקה יפה יחסית למחיר ויחסית לילד ילד די שובב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chely;1415812:
למה לבנות אין שם כאלו נעליים גזעיות?
נראות מקסים! לא מניסיון...

יש בקרוקס
נעליים מדהימות ונוחות מאוד.

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי הז'מש, אני קניתי אותה בצבע חום בתחילת הקיץ, הבן שלי הלך איתם בקושי שבועיים
ונפער חור! בתחתית הנעל, בחיבור בין הגומי לסוליה, בצורה כזו שלא היה שייך לתקן :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקר;1415849:
שירונת, איך את מנקה את הג'מש?

בינתיים פשוט עם מגבון לח, אבל זה לא 100%
תכננתי יום אחד עוד לשאול פה אם מישהי יודעת איך מנקים אותם ;)
את הסוליה הלבנה ניקיתי עם ספוג הפלא, מגבון לא מוריד את השחור שנהיה על זה (עדיין לא ניסיתי בנעל הזאת אבל זה כבר זוג שלישי שיש לי מנקסט עם סוליה לבנה...)

נכתב ע"י יוניט;1415851:
לא יודעת לגבי הז'מש, אני קניתי אותה בצבע חום בתחילת הקיץ, הבן שלי הלך איתם בקושי שבועיים
ונפער חור! בתחתית הנעל, בחיבור בין הגומי לסוליה, בצורה כזו שלא היה שייך לתקן :(

מאוד מוזר, לבן שלי היה את השחורות עם הסוליה הלבנה לשבת בערך 10 חודשים עד שנהיה קטן והם עדיין מצוינות...
כנראה תלוי איזה דגם. הנעליים שלהם מבד יותר מהר מאבדות את הצורה.
אבל עדיין לא שמעתי על כזה דבר כמו שקרה לך...

• הוסף לסימניות
דווקא רציתי להזמין רק מלחיץ אויתי השרוכים מה אתם אומרים יש לי שלושה בנים ואני מפחדת שכל הזמן רק הקשור תשרוך.....

• הוסף לסימניות
היה לי בצבע כחול - גינס בקיץ - כיבסתי במכונה, יצא מעולה.
החזיק מעמד יפה לעומת המחיר...

קושרים פעם אחד בבוקר וזהו...

• הוסף לסימניות
לכחול גינס נראה לי היה שרוכים שטוחים (יש אותם לאחין שלי)
לנעליים האלה השרוכים עגולים (נראה לי שזה ההבדל) והם נפתחים המון.
אבל מה לעשות, לשבת שרוכים יותר יפה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה