כללי חוו"ד על עימוד

• הוסף לסימניות
שלום חברים יקרים

אמנם הספר כנראה כבר הודפס, אך על מנת שאוכל להשתפר בעתיד, אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית.

תודה,

ביתהמקדש

קבצים מצורפים

• לחזות בנועם השם ולבקר בהיכלו.pdf
    1.4 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
בס"ד

אני לא מקצועי בתחום, אבל דבר שהסתכלתי עליו זה הנוחות בקריאה, ונראה לי בסדר, אפשר לתת שיפור
ויצא פיקס.

* האם אפשר לשמור את הקובץ לקריאה במחשב?
* אם כן, האם אפשר להפיץ אותו ברשת?

בהצלחה, ויישר כוח!

• הוסף לסימניות
איזה גודל הפונט? נראה ממש גדול.

• הוסף לסימניות
עימוד נראה טוב, קצת מידי גדול, ז"א שכל רגע צריך לדפדף.
הנקודות, הפסיקים והנקודותיים, צריכים להופיע מיד אחר האות האחרונה, בלי רווח לפניהם ועם רווח אחריהם.

• הוסף לסימניות
מספר הערות
בעמודים ריקים לא לשים כותרת עליונה. וכן בדפי שער להוריד כותרת עליונה.
הפונט נראה גדול מידי.
כותרת העליונה מידי צמודה לטקסט. איזשהו קו דק אפור היה עושה הפרדה טובה בין הכותרת לטקסט.
מספר העמוד גם מידי מחובר לטקסט.
אפשרי גם להוסיף רווחים בין הקטעים, ויותר רווח בין השורות.

• הוסף לסימניות
אחרי רפרוף קל: החומר לא עבר מספיק הגהות. יש הרבה תיקוני הקלדה וגם תיקוני לשון. חבל להוציא משהו יפה בצורה כזו. (עמ' ח' - שני הסיפורים ולא שתי)

• הוסף לסימניות
נראה ספר ממש מעניין. צריך יותר ריווח בין השורות, וכניסות ההזחה - בתחילת פיסקה - אפשר שיהיו קטנות יותר (פחות כניסה). ישר כח!

• הוסף לסימניות
בקשר לבעיות בכתיב וכו', אכן קיבלתי את הספר ללא הגהה ראויה, אך בתור מעמד, זה לא קשור אילי.

בקשר ל- "הנקודות, הפסיקים והנקודותיים, צריכים להופיע מיד אחר האות האחרונה, בלי רווח לפניהם ועם רווח אחריהם." האם בתור מעמד אני אמור לבדוק ולתקן את זה? או לא?

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זה מתפקידך או לא, אני באופן אישי לא מסכים להוציא מתחת ידי חומר שלא עבר הגהה בסיסית.
(אני לא מדבר על הגהה עמוקה, אבל שלפחות דברים בסיסיים כמו הבעיות בפיסוק הנ"ל - אני מחייב את הלקוח לעשות זאת או לשלם לי סכום נוסף (בד"כ מעט יותר מכפול ממחיר העימוד) על הגהה בסיסית (שכוללת גם תיקוני שגיאות כתיב, רווחים מיותרים וכנ"ל)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה