כללי חוו"ד על עיצוב האתר :)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני משתמשת חדשה בכל המערכת האדירה ששמה פרוג, לומדת עיצוב גרפי ועיצוב אתרים.
אשמח לחוות דעתכם על עיצוב האתר + עיצוב העטיפות שבו.

תודה מראש! :rolleyes:

כתובת האתר: www.ayala-design.co.il

• הוסף לסימניות
ממש מקסים!!!

• הוסף לסימניות
וואו... ממש לא נראית עבודה של מישהי שעכשיו התחילה...

• הוסף לסימניות
נראה טוב!

כדאי את הקארט להעביר לצד שמאל - כך מקובל בדר"כ

ואת הקולקציות שלמטה- להעביר מעל.

איך הטמעת את הפונט?

הצלחות!

• הוסף לסימניות
ממש מוכשרת

• הוסף לסימניות
וואוו תודה לכולםם
לשאלת טרנד עיצוב ופרסום - כיוון שאני רק בתחילת הלמידה, את האתר הזה
בניתי ע"י תוכנת עיצוב אינטרנטית, שאפשר לשלב בה קודים משל עצמי.
הכל באוטודידקט :)

• הוסף לסימניות
לא ייאמן.
המון הצלחה, אתר מקסים.
(הייתי משפרת את חווית המשתמש בהמשך, אבל כהתחלה זה אלוף!!)

אגב, כדאי מאד לציין במוצרים את מספר היחידות באריזה. אפשר לכתוב את זה בסביבת המחיר או מתחת לכותרת (כמו שכתבת מתחת לכל תמונה)
כרגע, פחות רואים את זה למטה וזה מאלץ את המשתמש לחפש או להניח שיש עטיפה אחת בחבילה (יקר!) וכמובן שזה לא המצב, אז חבל.

• הוסף לסימניות
לא ייאמן.
המון הצלחה, אתר מקסים.
(הייתי משפרת את חווית המשתמש בהמשך, אבל כהתחלה זה אלוף!!)

אגב, כדאי מאד לציין במוצרים את מספר היחידות באריזה. אפשר לכתוב את זה בסביבת המחיר או מתחת לכותרת (כמו שכתבת מתחת לכל תמונה)
כרגע, פחות רואים את זה למטה וזה מאלץ את המשתמש לחפש או להניח שיש עטיפה אחת בחבילה (יקר!) וכמובן שזה לא המצב, אז חבל.

תודה, אקח לתשומת ליבי.
אשמח אם תכתבי לי בפרטי מה את חושבת שאפשר לשפר בחווית המשתמש.

• הוסף לסימניות
הקפצה...

• הוסף לסימניות
אתר מהמם וכנ"ל העטיפות,
בהצלחה!!! :)

• הוסף לסימניות
וואו,
אתר מקסים ויוצרת מוכשרת ברמות!
קטן עלייך להתחיל ללמוד עכשיו עיצוב גרפי ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה