כללי חוו"ד על פרסום שלא ע"מ לשנות.

• הוסף לסימניות
מן הדין הייתי צריך להעלות לפורום השכן של אחינו הפרסומאים, אך התנועה שם דלילה מידי....
(רעיון: קלמן בורשטין, ביצוע: אני הקטן)

קבצים מצורפים

• עמוד למשפחה סוכות.jpg
    KB 112.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ביצוע טוב!

• הוסף לסימניות
מה, אחרי הכותרת שלך אגיד שצפוף לי מידי? טוב, האמת שזה דוחף אותי באמת ללכת לקנות כרטיס...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;309499:
מה, אחרי הכותרת שלך אגיד שצפוף לי מידי? טוב, האמת שזה דוחף אותי באמת ללכת לקנות כרטיס...

ואחרי תגובה כזאת עוד צריך לשנות משהו...:)

• הוסף לסימניות
לא קניתי.. (עדיין)

זה נתן לי צביטה בלב!!! אדיר

• הוסף לסימניות
חבל על הזמן מושך ביותר!

• הוסף לסימניות
מעולה.
אכן, שם שמעלה געגועים עזים...
האמת שציפיתי למשהו עם קצת יותר רגש מקלמן אחרי כאלה תפילות בר"ה...
במחשבה שניה, זה נראה כאילו נמאס מהקמפיין המתוח הארוך והכפוי הזה, וזהו!

• הוסף לסימניות
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=10 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset">פורסם במקור על ידי איש קטן
מעולה!

אח קלמן...

</TD></TR></TBODY></TABLE>
+ פלוס:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=10 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset">פורסם במקור על ידי חסיד
מלעיל או מלבר...:)

+ פלוס:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=10 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2 style="BORDER-RIGHT: 1px inset; BORDER-TOP: 1px inset; BORDER-LEFT: 1px inset; BORDER-BOTTOM: 1px inset">פורסם במקור על ידי איש קטן
מלגו...

= שווה:

תגובת קלמן: "איש גדול וזהו"

וד"ל ואכמ"ל :) .

• הוסף לסימניות
מי מוכן להסביר לי את הבדיחות על קלמן בורשטיין?

הפרסומת באמת חזקה. אין מה לומר. באמת עושה לי חשק לקנות, מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
אני חושבת

שאת המילה "וזהו" מנקדים בצירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה