חוו"ד על ציור מאותו ספר על הדבורה הזכורה, מקווה לטוב..

• הוסף לסימניות
דעתכם חשובה מאד.
צבע, ענין, תנועתיות וכו'.
כל הזכויות מאד שמורות. (לא להעלב שכל פעם זה נכתב מחדש, שכחה פשוטה של ה -C המסרתי שהרוב שמים כאן. בסליחה.)

• הוסף לסימניות
הציור יפה (אני לא הכי מבינה בציור )
אך רציתי לומר לך שאם את/ה מעלה משהו
בשבילך! תעשי/ה איכות יותר נמוכה...א"א לדעת מה יכול עם דבר כ"כ יפה.

• הוסף לסימניות
ציור מדהים!
אהבתי ממבט ראשון. התנועתיות, הגוונים, הכל!!

• הוסף לסימניות
מקסים. מזכיר קצת את סבא אליעזר,לא? (הרעיון)

• הוסף לסימניות
איזה מותק!!!!!!!!!!!!!
(האם יש כל הזכויות שמורות על הגדר?!)

• הוסף לסימניות
ממש רמה של אנימציה!

• הוסף לסימניות
איזה מותק! pr, את אומנית! למה לא רואים את היצירות שלך, אלא רק בפורום?

הערה על הציור עצמו: הפינגוין לא נראה בפרופורציה טובה. למה?

• הוסף לסימניות
ממש מיוחד!!!
שובה לב!

• הוסף לסימניות
ציור מקסים הפרצופים "משהו"!
את רגלי הפינגוין הייתי משקיעה קצת בתוך השלג הרך.

• הוסף לסימניות
מקסים!
אך למה השלג בצבע תכלת?

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!!!
הבמבי נראה קצת מידי כועס, זה עושה רושם כאילו הוא מתנגח בדובי. אולי תנסי לשנות את הגבות, זה מה שהרבה פעמים נותן את המראה של כעס.

• הוסף לסימניות
תודה לכל מחממי הלב ומעירי ההערות!
אושר - אכן כן הרעיון דומה.
יד טובה - יש כל הזכויות שמורות על הגדר, חמוד - לא?
א-ירושלמית - 3 ספרים בעז"ה בתהליכי הכנה, גם אני אשמח כבר לראות אותם...
מיכל פ - השלג ממש לא רק לבן בהסתכלות מרחבית, יש בו אפילו כחול ממש. תסתכלי בתמונות. חוץ מזה, כמו שפינגווין לא מחייך בד"כ, וכאן כן, עוד דברים מציאותיים משתנים...
ותודה שוב על המחמאות היפות.

• הוסף לסימניות
להתלקק! דמויות מתוקות, צביעה איכותית, ובא לי להצטרף לפינגווין.
הבמבי מצוייר מעולה אבל משום מה נראה בסגנון ציור שונה, פחות איורי ואנושי יותר ריאלי מהשאר.
ועוד דבר, לא משמעותי, נראה לי שחם שם, יש אפשרות לקרר את האווירה? להוסיף קצת צבעים קרים לשמיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה