חוו"ד על תוכנית מטבח

• הוסף לסימניות
אשמח לכל הערה / הארה
מצורף תוכניות:
1747823085644.png

1747823139676.png

• הוסף לסימניות
אשמח לכל הערה / הארה
מטבח מאוד מרווח ואין בעיה מבחינה פונקציונאלית להכניס מה שצריך -- יש עניין של עיצוב
ואם זה היה מטבח שלי נראה לי שהייתי עושה משהו בכיוון ------- מצוב -- לשיקולכם
ונראה שיש עוד אופציות טובות

קבצים מצורפים

• 1747823085644.png
    1747823085644.png
    KB 62.7 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מטבח מאוד מרווח ואין בעיה מבחינה פונקציונאלית להכניס מה שצריך -- יש עניין של עיצוב
ואם זה היה מטבח שלי נראה לי שהייתי עושה משהו בכיוון ------- מצוב -- לשיקולכם
ונראה שיש עוד אופציות טובות
תודה רבה על החשיבה, מה שאת עשית יש לו באמת הרבה מעלות רק שיש קיר שלא ניתן לשבור בתוכנית המקורית
1747833999549.png

• הוסף לסימניות
מה שאת עשית יש לו באמת הרבה מעלות רק שיש קיר שלא ניתן לשבור בתוכנית המקורית
בהחלט משמעותי שאי אפשר לשבור את הקיר בלי להכנס לסיבות
אפשר גם אופציה כזאת - מצוב

קבצים מצורפים

• 1747823085644 (1).png
    1747823085644 (1).png
    KB 75.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
לגבי הכיריים - אם זה מיוחד לבשרי וחלבי קחי בחשבון שזה לא מתפקד כ"כ טוב, מניסיון.

• הוסף לסימניות
מאיזו בחינה?
משפריץ... בד"כ עושים את זה כדי שהמשטח ישאר כשר לגמרי, וגם אם יפול מאכלים על המשטח יהיה אפשר לאכול אותם. למעשה מניסיוני משפריץ מאחד לשני וזה לא ממש חלק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה