כללי חוו"ד פוסטר להצגה

• הוסף לסימניות
הרי לכם ההצגה החדשה של עופר הלוי
זהו הצילום הכי טוב שיצא
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 187.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
למה אתם לא מתייחסים אני מחכה לתגובות

איפה התגובות חברים?

• הוסף לסימניות
לא לגעת בפונטים, קליעה למטרה.

הצבע הכתום לא כ"כ מתאים.
תנסי לדגום או מצבע המסגרת או מאלמנט אחר שבתמונה.
וכן המלל הצהוב לא קריא.
נראה שהמסגרת מכווצת ברוחב, נכון?

אפשר לכתוב מלל ולעשות מאחוריו שכבה 70% שקופה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהמסגרת לא מתאימה לעצם ההצגה היא מאוד מרבעת ומקבעת מה שאצל עופר לוי זה בדיוק הפוך הכל זורם ויוצא החוצה...תחשבי על זה...וגם לשבור שורה אצל עופר לוי.

וכנ"ל לגבי הכיווץ של המסגרת זה לא נראה טוב.

• הוסף לסימניות
מסגרת לדעתי להחליף.
וכן את הפונט של הטקסט למעלה להתאים לטקסט למטה.

• הוסף לסימניות
לדעתי, צריך להתחיל הכל מחדש.
לא יכלו להביא צלם נורמלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;228095:
לדעתי, צריך להתחיל הכל מחדש.
לא יכלו להביא צלם נורמלי?

הצגת הבכורה ביום ג' השבוע ולכן הכל דחוק ודחוף
אין ספק שאתה צודק אבל ..................

• הוסף לסימניות
יפה! רק...
להוריד את המסגרת

• הוסף לסימניות
המלצה:

להוריד את המסגרת.
לעשות וילונות משתי הצדדים כאילו הם על הבמה, והמערכה מתחילה.
את הטקסט צריך לעשות כמו בסרטים, לבן עם קינטור שחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;228079:
נראה לי שהמסגרת לא מתאימה לעצם ההצגה היא מאוד מרבעת ומקבעת מה שאצל עופר לוי זה בדיוק הפוך הכל זורם ויוצא החוצה...תחשבי על זה...וגם לשבור שורה אצל עופר לוי.

תם, לא מדובר פה על עופר לוי אלא על עופר הלוי - אני מבינה שלזה התכוונת אבל אלו שני אנשים שונים עם שני סגנונות שונים כך שאסור להתבלבל...:)

סקיצה,
עבודה יפה.
אם כבר הייתי נותנת מסגרת אז הכי רגילה ופשוטה אבל עם קצת עובי בצבע שחור או כתום.
הפונט של "יוסל'ה הקבצן" טוב, אבל את הפונטים האחרים צריך להחליף לדעתי לפונטים מרובעים יותר.
לגבי הטיפוגרפיה: בקטע העליון כדאי לשחק עם יישור השורות שלא יתחילו בדיוק בימין. בקטע התחתון של שמות השחקנים כדאי לעשות יישור בלוק (דו צידי) חוץ מהשם של עופר הלוי כמובן שיישאר במרכז.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;228410:
תם, לא מדובר פה על עופר לוי אלא על עופר הלוי - אני מבינה שלזה התכוונת אבל אלו שני אנשים שונים עם שני סגנונות שונים כך שאסור להתבלבל...:)

אני מבקש לא לעשות בלגן מה' שהושמטה בטעות...באמת...

• הוסף לסימניות
הטקסט הצהוב למטה לא קריא
מלבד זאת יפה מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;228443:
אני מבקש לא לעשות בלגן מה' שהושמטה בטעות...באמת...

לא בלאגן - רק הבהרה...

• הוסף לסימניות
כדי שהתמונה תראה טוב

הייתי מציעה לך לשחק בפוטושופ עם תאורה לכיוון השחקן הראשי
משהו כזה:

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 11.5 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה