כללי חוו"ד | פורים

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• inv.jpg
    KB 56.7 · צפיות: 19
  • inv2.jpg
    KB 46.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
ב-10 דקות???
לא להאמין...
זה מקסים!
חסר לי קצת מהבורדו החיצוני בחלק הפנימי ומפריעה לי הצורה הלבנה שאמורה להיות מאחורה (אם הבנתי נכון) אולי כדאי לתת לה צבע או קצת שקיפות?
בצד החיצוני טיפונת לצמצם רווח בין השורות.

• הוסף לסימניות
מאווד יפה!!

מסודר ומאורגן!
גם לי הפריע החלק הלבן..
לא הייתי כותבת פעלולן מיוחד וגם הצגה מיוחדת צריך למצוא מילה אחרת לאחד מהם..

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי, הצורה הלבנה היא חיתוך שדרכו יראו את אחת משתי הצורות המקבילות בצדדים האחרים. לא כך?

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים מקסים
אבל כמו שאמרו לפני, לתת טיפונת בורדו בחלק הפנימי (כמו שזה עכשיו זה נראה 2 עיצובים שונים)

• הוסף לסימניות
מהמםםםםםםםםםםםםםםם
בבורדו כנ"ל

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!

• הוסף לסימניות
ב-10 דק'???????

כל הכבוד, נפלא!

חושבני שכדאי אולי את המשפט "לסעודת ושמחת פורים" גם לשבור שורה וגם להגדיל. (להזמינכם... בשורה העליונה)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות

עדכון יעלה בהמשך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה