כללי חוו"ד | פירסום

• הוסף לסימניות
לדעתי, את הכל לעשות בפונט של האותיות פונט אלפא שאגב הקטע של האותיות מאוד מיוחד לטעמי!!!
ואת התמונה הייתי מגדילה, אני ממש לא מתחברת לזה שהיום מצלמים חפצים במקום ילדים, הם גם ככה מספיק מתוקים שלא צריך מליון אביזרים, חבל זה גונב את כל ההצגה.
עשיתי ממש סקיצה של שניות כמובן לשם הדגמה בלבד.
בסה"כ מאוד יפה ועוד בשביל מודעה ראשונה, הרבה הצלחה ויש לך את זה!!!

צפה בקובץ המצורף 10109

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 172.7 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מתחיל טוב... לא נעים לתת הערות, אבל ההשתקפות מיותרת לדעתי וגם זה שהתמונה נגמרת בפס ישר באמצע המודעה לא נעים לעין, אולי למצוא מיקום אחר לתמונה? או לוותר על הצריבה (כי אחרי הכול, גם ההצללה לא ממש עוזרת... צריבה, השתקפות מתאים בדרך כלל לחפצים, לא לדמויות, כך נראה לי, ובמיוחד אם רוצים להדגיש את זה שמדובר בתמונה של צלם.) הרבה הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה,
השלישית היא לדעתי המוצלחת ביותר, יותר נקיה ומסודרת.
בקשר לפונטים קצת יותר מדי סוגים במודעה אחת...

• הוסף לסימניות
עמוד ועימוד, ראיתי את הפרסום ב"מידע לכל" היום.
אני חייבת לציין שלמול שתי פרסומות של צלמים / ות אחרים/ות, הפרסום שלך היה ברמה גבוהה הרבה יותר! וממילא עשה רושם רציני ומקצועי יותר של הצלם אותו פירסמת.
רק שלאחד מהצלמים האחרים היו תמונות סטודיו שצירף למודעה הרבה יותר מוצלחות מהתמונה של הילדים במודגעה שלך, וגם זה משמעותי למדי כשלקוח בוחר את הצלם שלו.
מכל מקום- קבלי את הקומפלימנט!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה