כללי חוו"ד פעם ראשונה בסגנון

• הוסף לסימניות
תודה רבה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    3.7 MB · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
עדיין לא גמור, נכון? באופן כללי יפה מאוד.
העמודים, הנקודות והכתר - כדאי בגוון זהה. גם הרקע של הלוגו עלוב ביחס לעבודה.
כדי לתת תחושה של עומק תן רצפה עם פרספקטיבה ואולי גם צבע אחר לכינורות.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מצטערת, אבל זה פשוט בלאגן. תעשה את זה פשוט, ותגמור עם הבלאגן.
כל אלמנט בפני עצמו נראה עשוי טוב, אבל החיבור ביניהם מלאכותי להכאיב. הפרופורציה של העמודים לא מתחבר עם הטקסטורה של הבדים, הנקודות לא מתחברות לבד עליהן הן יושבות, הכתר הוא בגודל 75% מהכינור, שהצבע שלהן לא קשור לשום אלמנט אחר בכל העניין.
הבאנר העליון עם העיטורים שלו לא דומה לבאנר התחתון עם הזוויות - הם פשוט לא מדברים אותה שפה עיצובית. תחליט על כיוון, ולך איתו. יש כאן הרגשה שאתה לא ממש בטוח מה אתה מחפש לומר.
גם הלוגו המסכן - בכל ההמולה הצבוענית, הוא נראה מאד דל בשחור-לבן שלו, והוא גם מאד קטן ונבלע.
אני מציעה, בכובד ראש:
לפני הכל לך לעשות כוס קפה. שב עם עפרון ודף נייר, רחוק מהמחשב שלך, ותחשוב מה חשוב שייראו בעבודה. אחר כך, זרוק חצי מהאלמנטים, תתמקד בכיוון גרפי אחד (ריאליסטי כמו הכינורות והעמודים, או דיגיטאלי מובהק כמו הרקע הכחול, הרצפה המוכפלת והכפתורים הזהובים), תגביל את עצמך לשלושה צבעים (+גווניהם) ותמשיך משם.

אני מצטערת לרדת כל כך חזק על מישהו ששם פה משהו בפעם הראשונה, אבל קשה לי לפרגן לזה.

• הוסף לסימניות
ממש לא פעם ראשונה אבל פעם ראשונה נסיון בסגנון מקבל כל הערה

• הוסף לסימניות
עצה איכפתית:
תעשה חיפוש של באנרים / שלטים תראה את השלל שהועלה פה באתר וזה יתן לך השראה...
לפני זמן לא רב הוצאתי עבודות בינוניות, כמה הצצות לבאנרים טובים והכל פתאום השתנה.
כל האלמנטים כבר נמצאים על משטח העבודה שלך, רק תארגן קצת וזה יצא מושלם (הרקע הכחול כהה לטעמי לא מתאים וכן הבאנר מתחת הלוגו)

• הוסף לסימניות
אני מקווה שהתחלת בקפה... :)

• הוסף לסימניות
בבקשה תנו איזה מקום שאפשר למצוא בנארים נורמליים

• הוסף לסימניות
תסתכל באשכול הזה, יש שם טובים יותר וטובים פחות אבל זה יעזור לך:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=6309&highlight=%F9%EC%E8%E9%ED
חוץ מזה אם תקליד את המילה "באנר" בחיפוש תמצא עוד הרבה...
זה אגב מה שאני עשיתי לפני כמה ימים כשהייתי צריכה לעצב משהו כזה פעם ראשונה (העליתי לכאן מה שיצא, אם ראית) - פשוט ישבתי לפחות שעה כדי להסתכל על כל הבאנרים, לבדוק ממה הם מורכבים, ממה מרכב כל אלמנט ואיזה שילובים הם המומלצים.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה