כללי חוו"ד פרסום לגלריה

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
דווקא הפרפר נורא מצא חן בעיני שובר את המסגרת גם מבחינת צבע וגם מבחינת מיקום
את הצל שלו הייתי טיפה מצמידה אליו..

• הוסף לסימניות
מ ק ס י ם !!!

• הוסף לסימניות
נכון שהפרפר שובר את המסגרת אבל עדיין אם תסתכלי על כל הכרזה תוכלי לראות שזה מאוד בולט ונראה מודבק, אם בכל אופן הפרפר ישאר כמו שהוא אז אולי כדאי שעוד משהו יצא החוצה כדי שלא תהיה התמקדות רק על הפרפר.
זו המלצתי...

• הוסף לסימניות
אם יהיה עוד אובייקט יוצא החוצה זה יהפוך לסימטרי מידי ופחות מעורר הפתעה
לגבי המודבק את צודקת כבר כתבתי להצמיד את הצל..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morit;289060:
הוא תופס את העין מיד כשרואים את התמונה....
כך? מוזר! רק כשדברו פה על פרפר הלכתי לבדוק אם הוא אכן שם. במבט ראשוני כלל לא ראיתיו...

....ואולי, אולי זוהי עוד הוכחה, בפעם האלף, על אינספור זויות המבט האנושיות...;)

מודעה יפהפיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;289086:
....ואולי, אולי זוהי עוד הוכחה, בפעם האלף, על אינספור זויות המבט האנושיות...;)

מודעה יפהפיה.

או שזו הוכחה לצורך העלאת המספר במשקפיים... ;)

לגבי ההערה האחרונה שלך אין חולק.

• הוסף לסימניות
עוד אובייקט שונה שיוצא החוצה מהצד השני לא יכול להיות סימטרי...צריך לזכור שאם רק הפרפר יוצא זה נראה שיש לו משמעות מיוחדת...זו המלצתי, לא חייבים לקבל ולשמוע לעצות....

• הוסף לסימניות
תודה על כל העצות וההערות.
לגבי הפרפר, הכנסתי אותו כגימיק, להוסיף מימד של פנטזיה... אכן בעת בניית העיצוב ניסיתי לשלב עוד אובייקט שיחרוג משמאל למטה, צמח מטפס או משהו, אבל לא הייתי מרוצה.

עכ"פ המודעה ירדה לדפוס, כך שהפעם זה יישאר כך. שוב תודה על הטיפים.

• הוסף לסימניות
מודעה מושלמת - מדברת בעד עצמה!

• הוסף לסימניות
מדהים!
כולל הפרפר.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש מישהו שהיה יכול לעשות את זה מרשים יותר!!!
מדהים!!!
(ד"א מה עלות של כזו תמונה?)

• הוסף לסימניות
מהמם ביותר.
אם כי.. לענ"ד צבע כחול הוא צבע שיותר מתקשר ליודאיקה מחום. בפרט שהחום כבר יותר מדי רווח ורגיל בעיצוב חסידי. רקע כחול כהה עמוק והסטריפ למטה כחול היה עושה את זה שונה קצת, וגם מקפיץ את התמוונה.

ניסיתי את זה אצלי בפוטושופ- יצא סוווף עם הכחול

• הוסף לסימניות
מהמם, סגנון מלכותי כיאה למוצרי יודאיקה בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניט;289013:
פשוט מושלם!
כרגיל...
בקטנה, אולי היה כדאי לתת טיפה רווח בין הלוגו לתמונה, קצת צפוף שם

מאד מאד יפה.
אולי אתה יכול לשים את התמונה הגדולה בצד, ובצד השני את שלושת האובייקטים האחרים אחד מעל לשני
זה יפנה לך הרבה מקום למרכז הכל כלפי מטה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מרשים ביותר.
אבל הייתי מורידה לגמרי את שלושת התמונות הקטנות שלמטה (המדפסת, המסגרת וכו') - הן ממש מיותרות וגונבות קצת מההצגה... ואל המקום שנשאר הייתי סוחבת את התמונה, ואז מגדילה את הלוגו פי 3. הוא חשוב הרבה יותר.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;289358:
אבל הייתי מורידה לגמרי את שלושת התמונות הקטנות שלמטה (המדפסת, המסגרת וכו') - הן ממש מיותרות וגונבות קצת מההצגה...
מדהים, מדהים איך דעות של אנשים יכולות להיות כ"כ מנוגדות....:p
אפשר כמעט לומר שהתמונות המדוברות הן בין האלמנטים אליהם הכי התחברתי, במודעה היפה הזו.:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה