כללי חוו"ד| פרסום לספר

• הוסף לסימניות
[מודעת פרסום לספר, בגודל רבע עמוד.

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 269.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מדהים.
רק שלא רואים...

• הוסף לסימניות
מה לא רואים? אצלי רואים מצוין!

• הוסף לסימניות
כן.
תמיד אחרי שמצרפים קובץ רואים.....
עבודה יפה מאד.

• הוסף לסימניות
כבר מהתחלה היה קובץ, רק החלפתי אותו אחרי שינוי. אולי פתחת בדיוק כשהייתי באמצע העריכה?

העיקר שעכשיו רואים.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
רגוע ונעים לעיין...

• הוסף לסימניות
מאד יפה,
הרקע מאחורי הטקסט צריך שינוי לבהיר יותר.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

יש כאן כמה הסתרות שהפריעו לי: 1. מברשת הצבע יושבת על שם הספר שבשדרה וכנ"ל לגבי הסלוגן.
2. כדאי להזיז את מברשת הצבע כך שיראו את השמים באופן שיבליט את משמעות 'קצה השמים'.

מי עיצב את הכריכה? יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה.
לא אהבתי שהמשפט הולך בהמראה להמריא וכו'

• הוסף לסימניות
בסדר גמור! הטיפוגרפיה טעונה שיפור רציני.

גם את הכריכה אתה עשית? מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
המילה חדש לא ממוקם טוב בשפריץ של הצבע
וקצת קשה לקרוא בהמראה...
בכללי יפה מאד

• הוסף לסימניות
אני דווקא ממש אהבתי את החלק העליון, השילוב של הכתב שנראה יוצא מהספר לטעמי ממש מיוחד ושונה!

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
אשמח אם תדריכו אותי יותר מפורט בקשר לטיפוגרפיה. התלבטתי רבות בקשר למשחק עם המשפט 'להמריא וכו'' אם הוא מתאים. אם יש לכם רעיון אחר איך אפשר לעשות משהו שיראה את המשמעות ושייראה יותר טוב - אם תוכלו להציע לי. כדאי לטפס את המשפט על ההר עצמו?
תודה רבה מראש!

לשואלים - לא אני עיצבתי את הכריכה.

• הוסף לסימניות
פשוט שה'להמריא' יזרום יותר עם שאר הטקסט ולא יצא מהיישור.

חוץ מזה למטה שיהיה בלוק יחד עם כל הטקסט, אני אהבתי שהטקסט יוצא מהספר ולוקח שניה לקלוט מה שם הספר האם ה'להמריא וכו' או השם האמיתי, רק הרקע מאחור קצת יבש.

• הוסף לסימניות
נעים לפרסם ספר טוב!

יפה ההמראה והצלילה של השורה!
המילה חדש והרקע יהיו יפים יותר כשתיישרי אותם למאוזן שיהוה ניגוד לספר הנטוי, גם לספר לא תזיק נטיה שמאלה ולמטה.
מבחינה שווקית מעדיפים להתנסח כפניה ישירה ולא בגוף שלישי:
"ב...נפרשת בפניכם הקוראים...הסוחפת אתכם...
(התפיסה היא שלגבינו אתם כבר קונים וקוראים, לכם נשאר רק להתאים עצמכם..)
אחולי!

• הוסף לסימניות
צבע הרקע מקסים וגם ההעמדה של הספר עם הצל.
אולי זה טעם אישי שלי אבל לא נראה לי כל העניין של כתיבה על הספר עצמו. ה"חדש" לא בולט כך
והמשפט המרכזי נראה פשוט לא טוב אפילו שיש משמעות טיפוגרפית לצורה.
השורה "ספר שיפתח בפניכם...." צריכה להיות מיושרת כבלוק עם הטקסט הרץ מעליה.
שוב, לדעתי בלבד.

• הוסף לסימניות
הרעיון מבורך,
אבל משום מה הספר לא כ"כ נראה כמו ספר,
במבט ראשון זה נראה כמו קלטת וידאו.
יש צורך בעיבוד התמונה.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, שילוב צבעים מוצלח

ההשתקפות לא הגיונית - אם המשטח הוא ישר ההשתקפות צריכה להיות בזוית אחרת לגמרי

לגבי הכותרת, מצטרפת למה שכתבו לך - למצוא משחק אחר, אולי אלכסון ישר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה