כללי חוו"ד פרסום פלייר וידיעון-בגדי הריון

• הוסף לסימניות
אני לא מוצא קשר בין הויזואל של המתנה, לבין מה שאתה מנסה למכור.
צבעים יפים ורעננים.

• הוסף לסימניות
יפה!
אבל הצבעים מידי זרחניים,
הייתי משדרגת אותם ומכניסה אווירה אחרת למודעות.
וכן הפונטים היו יכולים להיות יותר טובים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אלי, הויזואל מתייחס למילים בשעה טובה, הריון מביא איתו את המתנה הכי גדולה. לא כך? וחוצמזה הבגדים מגיעים באריזה אישית מחו"ל....סתאאאם. משום מה התחבר לי מעולה.
סתם, איזה צבעים היית בוחרת?

• הוסף לסימניות
קו יפה ונקי!
הצבעים בעיתיים, יכול להיות שהעלת על CMYK?

• הוסף לסימניות
בכל אופן לענ"ד הקשר בין הויזואל ל'שעה טובה' הוא אפשרי כמו עוד דברים, אך לא לגמרי מוכרח.

• הוסף לסימניות
העליתי בrgb הצבעים זרחניים מידי, לבחור גוונים פסטליים יותר?

• הוסף לסימניות
בהחלט.

• הוסף לסימניות
הבסיס טוב,
הצבעים לא משתלבים בכלל.
לכי על סגול כתום וצהוב.
או על משהו פסטלי ונעים לעין.
אולי דווקא לשים את המתנה למטה בצד.
וכן להגדיל את המילים בשעה טובה, ומתחת לזה בשורה אחת
לקצר את הטקטסט, ולכתוב בגדי הריון מבית טוב.

• הוסף לסימניות
במודעה הראשונה יש בלגן, העין קופצת משורה לשורה בחוסר נוחות.
השני, יותר טוב, אבל את צריכה להגדיל את המילים "בשעה טובה.."(כמו שאמרה באלמעלה) החץ לדעתי מיותר אם במקומו מה שיוביל אותנו למודעה יהיו המילים בשעה טובה
ולגבי הצבעים, זה קצת משדר לי קוסמטיקה, אולי תנסי ללכת על צבעים יותר חמימים.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה.
המילים בשעה טובה קצת מעצבנים בעין (תני להם רווח קטן או שינוי צבע פנימי, או צבע חיצוני )

• הוסף לסימניות
צבעים מעולים לנושא!
(גם אני לא מבין את מקומה של המתנה בפרסומת, אבל מודעה בהחלט יפה)

• הוסף לסימניות
הצבעים דווקא לא כל כך מעולים לדעתי, הם לא אופנתיים.
אלא אם כן אתה מנסה למכור בגדים לא כ"כ אופנתיים ואז זה כן מתאים.

• הוסף לסימניות
אפשר להוריד את החץ המצביע על המתנה

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על שילוב של ורוד בייבי עם תכלת בייבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה