חוו"ד ציור בצבעי אקרילי על מפל

• הוסף לסימניות
עד היום ציירתי בצבעי פנדה על מפל (כמו שתוכלו לראות בתיקיית העבודות).
אני מעלה כאן לראשונה ציור על מפל בצבעי אקרילי. אשמח לשמוע הארות/הערות.
(הפס שחוצה לאורך, זה חיבור של שני המפלים. והתמונה השניה היא המשך של הראשונה מצד שמאל).

בתודה
אסתי

קבצים מצורפים

• P8180777.png
    KB 239.3 · צפיות: 13
  • P8180778.png
    KB 239.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
מדהים!
איך זה נתפס על מפל?

• הוסף לסימניות
יפהפה ופסטורלי!
אהבתי כ"כ את החילזון המתוק שם למטה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1346659:
מדהים!
איך זה נתפס על מפל?

תודה
נתפס מעולה. גם אני חששתי בהתחלה שזה יתקלף או משהו כזה, אבל לאחר שהתנסיתי התפעלתי מהתוצאות.

אסתי

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד
מפריע לי קצת העירפול מאחורי הפרח הסגול - אם הכוונה לערפל, הוא לא מתפשט בצורה כזאת.
וסתם אני תוהה האם הפרופורציות של הפרחים ביחס לעץ נעשו כך בכוונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1346700:
תודה
נתפס מעולה. גם אני חששתי בהתחלה שזה יתקלף או משהו כזה, אבל לאחר שהתנסיתי התפעלתי מהתוצאות.

אסתי

תוך כדי עבודה אני שמה לב שיש שני סוגי מפלים, אחד חלק ואחד מחוספס, על המחוספס הצבע נתפס טוב ועל החלק פחות טוב (הוא נראה שקוף).

אסתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד לוי;1349880:
תוך כדי עבודה אני שמה לב שיש שני סוגי מפלים, אחד חלק ואחד מחוספס, על המחוספס הצבע נתפס טוב ועל החלק פחות טוב (הוא נראה שקוף).

אסתי

כמה שזכור לי זה אותו מפל רק שמצידו האחד הוא מחוספס ומצידו השני מבריק וחלק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ChaviArt;1349887:
כמה שזכור לי זה אותו מפל רק שמצידו האחד הוא מחוספס ומצידו השני מבריק וחלק

יש סוג מפל כזה, ולאחרונה התחילו לייצר מפלים שחלקים משני הצדדים (והם הבעייתיים בצביעה).

אסתי

• הוסף לסימניות
חלק מציור בנושא זהירות בדרכים

קבצים מצורפים

• P8210787.png
    KB 215.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יש לך צביעה יפה שמעוררת בי געגועים לצבע אמיתי..

טיפ קטן:
בצביעה על מפל, בין בפנדה בין באקריליק, כדאי להתיז אח"כ ספריי לכה. זה שומר על העבודה שלא יתקלף.

• הוסף לסימניות
לכל המעירים והמאירים תודה גדולה זה תורם ומחכים מאוד.
אשמח לקבל עוד טיפים.

אסתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה