כללי חוו"ד קופת צדקה

• הוסף לסימניות
עיצוב מדבקה לקופת צדקה
אין פרטים (טלפון וכד') כי זה יבוא על מדבקה שקופה בצד האחורי (איפה שהתמונות)

אשמח לשמוע חוות דעת, הארות וכו'

דעתכם חשובה - הלקוח עוד לא ראה.

ואשמח לעזרה לגבי הצד האחורי נתקעתי שם קצת.
זה אמור להכיל תמונות מהפעילות שלהם
אבל זה לא יושב לי טוב.

תודה!

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 97.3 · צפיות: 43
  • 83769.jpg
    KB 106.2 · צפיות: 37
  • 83769.jpg
    KB 140.5 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
קודם כל ההדמיה של הקופה עוזרת להבין איך בדיוק אמורה להראות.

ב. לגבי התמונות בצד האחורי אולי תתן להם קצת מסגרת לבנה ותסובב את התמונות בזווית ימינה/שמאלה (אולי אפי' אם איזו הצללה קטנה)

ג. הרקע הזה לא נראה לי כ"כ... צריך משהו יותר..לא יודע

• הוסף לסימניות
בית המקדש יפה, בנית לבד? אבל אכן, הרקע לא מתאים, הוא נראה משהוא כמו מים, טיפות, ולא קשור לקופה צדקה, הייתי משנה לפחות את הגוון שלו,
כמו"כ הלוגו של בית חבד- צריך שיפוץ, אולי להקטין את קוטר הקשת של הטקסט? זה רחוק מדי מהשהלבת, ומאחור- לגבי התמונות, תלוי כמה תמונות את צריכה להוסיף שם, אם זה רק 2 הייתי נותנת להם יותר במה, אולי מסגרות יפות, הצללות, סיומות וכד',
בסך הכל יש לעבודה מראש די פשוט, כדאי לחשוב על זה גם.

• הוסף לסימניות
תודה על ההערות
גרפוטו - את בית המקדש בניתי לבד, תודה

הרקע של המים - הייתי צריכה אולי לכתוב הסבר
סרי לנקה זה אי, אי טרופי סמוך להודו.
בלוגו של בית חב"ד סרי לנקה מופיעה המפה של סרי לנקה, כך שהי'ה נראה לי מתאים, אבל אני לא בטוחה לגבי זה

• הוסף לסימניות
הבנתי, ההסבר הוסיף, אבל בכל אופן 2 הדפנות הצדדיות הם ריקות ומעט משעממות, האגרת פשוטה יחדית, ולוגו נחמד, צריך להוסיף, לשפץ, אולי להוסיף עיטורים כמו שהולכים היום.

• הוסף לסימניות
סליחה מראש, אבל בגלל הצבעים זה נראה קופה לילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה