כללי חוו"ד - קמפיין פרסומי שיצא לדרך, הארות והערות להמשך...

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יצאנו בקמפיין פרסומי לקעמפ הגדול ביותר של חב"ד בארץ
המיתוג כעת הוא בכמה מישורים, כשהמישור כעת הוא חיילים ("חיילי צבאות השם", מכירים?)

זוהי המודעה הראשית שמלווה את מערך הפירסום כשבהמשך מצטרפות לה סטריפים בעיתונים, ופלאיירים.

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.4 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאוד!
איך שראיתי התחברתי לרעיון, באמת הילדים כל כך חיים את זה.
(זה לא פרסום חדש נכון? הבן שלי הביא את זה די מזמן מהחיידר)

• הוסף לסימניות
כן, הפרסום כבר יצא, אבל לקראת ההמשך שלו, רציתי לקבל הערות והארות...

• הוסף לסימניות
הכל יפה והצבעים טובים.
לי אישית הפריע קצת החייל מהפלסטיק...

• הוסף לסימניות
ב"ה

מודעה מאוד יפה ומושכת.
גם לי הפריע קצת החייל מפלסטיק...
ההשתקפות לא ממש מדוייקת.

בעקרון מאוד יפה,
בהצלחה בהמשך

• הוסף לסימניות
יפה!

1. ההשתקפות של הכותרת לא מגובה במשטח רצפה כלשהו... אפשר לשאול על זה בפורום 3D.
2. אם המודעה קוראת דווקא לבנים להשתתף זה מעולה... לבנות זה קצת מחוץ לטווח.

• הוסף לסימניות
הסברים ומודעה נוספת.

באמת ההשתקפות לא מתואמת, אבל זה היה בגלל שעשיתי אותה, ואח"ז שיניתי שוב את צורת האותיות כך שההשתקפות לא השתנתה.

בקשר לחייל, זו הייתה באמת התלבטות, ישבנו כמה חברים והורדנו ושמנו שוב, ושוב הורדנו עד שבסוף החלטנו שזה מה שעושה במודעה שתהיה קצת יותר "משחק", שישדר יותר לילדים. אז השארנו. מה דעתכם?

המודעה מיועדת לבנים בעיקר (למרות שמחנה הקיץ גם לבנות - בנפרד כמובן) ולכן עשינו מודעה נוספת, בסגנון יותר קלאסי ופשטני שמיועד להורים ולבנים ובנות. (מצורף כאן, מה דעתכם על זה?)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 614.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד,
נראה לי שראיתי את המודעה בפלייר, ומשום מה הצבעים כאן נראים לי שונים מאוד במיוחד הכחול...

• הוסף לסימניות
הראשונה הרבה יותר תדבר לילדים, יותר אטרקטיבית.
גם אני רואה את חייל הפלסטיק מיותר, התמונה עושה את שלה גם בלעדיו.

• הוסף לסימניות
דווקא לדעתי החייל מהפלסטיק עושה את זה יותר רעיוני דווקא בגלל שהוא חיל משחק

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
המודעה הראשונה מאוד מושקעת ויפיפיה במיוחד אהבתי את הטקסט שלה תפור בשביל בנים
המודעה שניה הויז'ואל מאוד יפה אך הטקסט והצבע שלו מזכיר יותר כרזת בחירות של אגודת ישראל או איזה פרסומת של פרוייקט חדש במודיעין עלית
לטעמי אפשר להחליף את הסלוגן למשהו יותר כיפי יותר חוויתי זה הרי קמפ עם אטרקציות זה משהו יותר אתגרי...

• הוסף לסימניות
כל הכבוד!
מודעה טובה. גם לי הפריע החייל מפלסטיק, משהו בתנוחה שלו משדר מוזרות שאין לה מקום במודעת פרסום מסוג זה. יכול להיות שחייל צעצוע אחר כן יתאים, אני לא שוללת את הרעיון הבסיסי.

עוד משהו, איך הצבעים יוצאים בעיתון? כי ע"ג המסך המודעה ניראית מעולה.

• הוסף לסימניות
מודעה יפהפיה!!!!
ממש מגרה ומושכת!!!
דווקא החייל מפלסטיק מתאים למודעה שמתייחסת ופונה לילדים.....
מבחינתי אין אף תיקונים המודעה פשוט מושלמת.

• הוסף לסימניות
אכן החייל מפלסטיק מוסיף המון לאווירה הילדותית.
מודעה יפיפיה!
הצבעים במודעה השניה יצאו משונים משום מה.(זה קורה הרבה בפורום. יש דרך לתקן את זה?)

לדעתי שני המודעות מדהימות, כל אחת בתחומה.
הראשונה באה למשוך את הילד ולהכניס אותו לאווירת הצבא, והשניה מיועדת להורים, שרוצים מודעה סטרילית, עדינה, נקיה ושמחה.

אחלה קמפיין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה