חוו"ד - קריקטורה. מובנת?

• הוסף לסימניות
רציתי לדעת אם המסר מובן?
תודה!
picture.php

• הוסף לסימניות
לא כ''כ מובן..
לקח לי קצת זמן להבין במה מדובר, וגם עכשיו אני לא בטוח שהבנתי : )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;1029168:
לא כ''כ מובן..
לקח לי קצת זמן להבין במה מדובר, וגם עכשיו אני לא בטוח שהבנתי : )

כנ"ל
נראה לי שקקטוס מבין את הדברים האלה מיד:mad:

• הוסף לסימניות
ועם הכיתוב "כשאחד הופך לשמונה..."?

• הוסף לסימניות
עוד פחות ברור...מזה אחד הופך לשמונה?
רואים 1 ורואים שהידיים והרגליים הופכות לספרה 8
רואים שהאנשים באולם הם מ - 'יש עתיד' וחושבים שזו ההצגה הטובה בעיר....

אבל אני לא מבין מה הקטע כאן :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;1029185:
עוד פחות ברור...מזה אחד הופך לשמונה?
רואים 1 ורואים שהידיים והרגליים הופכות לספרה 8
רואים שהאנשים באולם הם מ - 'יש עתיד' וחושבים שזו ההצגה הטובה בעיר....

אבל אני לא מבין מה הקטע כאן :rolleyes:

קודם כל תודה! באמת רציתי לדעת אם זה מובן או לא.
אתה עושה קניות?
כי ברשתות השיווק הם תולים מודעות שהמחירים עלו באחוז אחד לפי עליית המע"מ אבל בפועל המחירים עלו בהרבה יותר מאחוז.
אז אם אתה לא עושה קניות זה מובן למה לא הבנת. אם אתה כן עושה קניות אז אני בבעיה כי הקריקטורה לא מספיק מוצלחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;1029205:
30 שנה, ורק אני...:cool::mad::(:mad::(:cool:

הבנתי.
תודה! חשבתי שזה מובן. מסתבר שלא כל כך.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להבין מה גורם לאנשים לקנות כרטיס להצגה כדי לראות ש 1 הופך ל 8..:rolleyes:
לא רואים כאן מספיק שמדובר ברשתות השיווק, רק השלט שמופיע למעלה..

• הוסף לסימניות
אולי היה צריך הפוך,שהאחוז האמיתי הוא 8 והשחקן בתיאטרון מציג שזה 1

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה