כללי חוו"ד שבטי ישראל לחלונות בית כנסת

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
הרקעים לא מתאימים תמיד לשבטים. למשל יהודה עם האריה בצבע סגול? זבולון עם הים בצבע ירוק? יש עוד כמה אבל אלו הבולטים שבהם. פשוט תעבירי את הרקעים כמות שהם בהתאמה - כל רקע לשבט שמתאים לו. מעניין אותי שמה שלי הפריע ממבט ראשון דווקא לא הוזכר כאן - אבל זו המטרה לא? שכל אחד יסתכל מנקודת המבט שלו ותיווצר יצירה מושלמת...
כדאי גם לשים לב לסדר בו יתלו השלטים. שמתי לב שיש לך הרבה צהובים וירוקים (ועוד כמה בין לבין) וזה יהיה פחות יפה אם יהיו הרבה ירוקים צהובים ואחריהם כל מיני צבעים. תנסי שיהיה אחד בצבע ואחד בירוק/צהוב וככה זה יראה יפה לעין כשזה יתלה.

• הוסף לסימניות
אומנות מעוררת התפעלות.
ניכרת ההשקעה והמקצועיות.
ספר התורה בשבט יששכר פוגם, ומיותר.

• הוסף לסימניות
באמת אומנות מעוררת התפעלות.

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!
גם לי מאוד הפריע שרק לזאב והצבי אין עין

• הוסף לסימניות
ממש מוצלח!

עברתי על זה פעמיים. פשוט יפה!
גם לדעתי הפונט מדי עבה ולא כ"כ מתאים.
אבל חוץ מזה- ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים.!!!
מפואר, שמח ושליו.
אפשר להשתמש להכנת קישוט לסוכות ????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריבק;226075:
מדהים מדהים.!!!
מפואר, שמח ושליו.
אפשר להשתמש להכנת קישוט לסוכות ????

אני לא מרשה לאף אחד רק לך :)

• הוסף לסימניות
לא!
בשום אופן אל תשני את הפונט.
זה מתאים לסגנון-לגמרי!
ומתאים להיכן שזה הולך להיתלות.

• הוסף לסימניות
עם כזה נוף, פ-ש-ו-ט א-י-ן מ-י-ל-י-ם!!!

רק שני ציוצים קטנים - הס"ת באמת לא מתחבר על החמור למרות מה שכתבת.
בזאב נראה לי שכדאי שתחפש זאב עם קווי מתאר יותר חדים וברורים.

מ-ד-ה-י-ם.

• הוסף לסימניות
תענוג לצפות בזה.
הערות- כבר הקדימו אותי, לא שאני מסכימה עם כולן.
יישר כח

• הוסף לסימניות
יצירת אומן!

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
סתם דרך אגב.
הלוחות אמורות להיות מרובעות כמוכח מהגמרא וממש לא עגולות.
הלוחות העגולות נתווצרו ע"י מדפיסים גויים.

• הוסף לסימניות
ראית את התאריך???

• הוסף לסימניות
כחובבת יודאיקה מושבעת,זה ממש יפה בעיני !!כדאי לשים לב לפרטים הקטנים ולשנות כפי שהציעו כאן , בהחלט עבודה יפיפיה ומושקעת .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה