כללי חוו"ד -שבת התאחדות

• הוסף לסימניות
חלק מהפקת שבת התאחדות למשפחת 'חסידית אותנטית'.

זה כבר הודפס, אשמח לקבל הערות לפעמים הבאות.

לשפוך בעדינות... ;)

שלט גב מוקטן.jpg

• הוסף לסימניות
אולי תעלה עוד דברים? אני מבין שמדובר בהפקה...
יפה מאד אחי!

• הוסף לסימניות
אהבתי. במיוחד הסמל מקורי ויפה.

• הוסף לסימניות
נאר! הכל כל כך מדהים!

ומפני שאני יודע שאתה מחבב הערות... אז פעם הבאה תקפיד על המרכאות שיהיו ישרים...

בידידות
בן צבי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני בדר"כ פחות מתחברת לעיצוב חסידי.
אבל פה ביחד עם העיצוב שמרת על קו ישר ונקי ולא מסתלסל ומתעגל.
גם הצבע הכחול משתלב מאד יפה.
החוברת נקייה יותר ומקסימה.
בשלט לא כ"כ אהבתי את העמודים הלבנים והשיש הלבן. השיש-לדעתי מיותר. והעמודים- אולי צריך היה צבע אחר, או משהו שונה.

• הוסף לסימניות
אני בדר"כ פחות מתחברת לעיצוב חסידי.
אבל פה ביחד עם העיצוב שמרת על קו ישר ונקי ולא מסתלסל ומתעגל.
גם הצבע הכחול משתלב מאד יפה.
החוברת נקייה יותר ומקסימה.
בשלט לא כ"כ אהבתי את העמודים הלבנים והשיש הלבן. השיש-לדעתי מיותר. והעמודים- אולי צריך היה צבע אחר, או משהו שונה.

תודה רבה.

אכן, גם אני לא כ"כ התחברתי לשלט...

אך כמו שכתבתי מעל זה, זה נעשה מהרגע להרגע ותחת לחץ, ולאחר מעשה כבר היה מאוחר.

ת'אמת, אני גם לא אישית אהבתי את הטקסטורה הכחולה מתחת לטקסט.

• הוסף לסימניות
ממש מדהים...
מעונין באיזה פונט השתמשת באותיות 'ברוכים הבאים'
'שבת התאחדות'

אשמח אם תודיע לי

• הוסף לסימניות
איזה חברה זה המעצב?
לא מכיר חברה כזה! אולי תכניס לי פה לינק לאתר שלהם - תודה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה