כללי חוו"ד: שלט לחנוכת בית הכנסת

• הוסף לסימניות
לשיפוטכם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 37.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
קטן מדי, קשה לראות פרטים.
בכל מקרה נראה מאד חסידי ועם הרבה פוטנציאל...
רק עמוס מדי. מדי הרבה צבעים ותמונות שונות. צריך משהו חזק שיאחד, משהו דומיננטי. אולי שכל המסגרת והוילונות בצדדים יהיו בורדו חזק כמו הוילון הפנימי ואז האובייקטים השונים לא יברחו החוצה. גם התמונות שבתוך השערים (נוף וספרים) לא ברורות במיוחד וקצת דלות בצבע.
באיזה גודל הדבר הסופי?
מקוה שלא הערתי יותר מדי.. לא להתיאש! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הגודל הסופי הוא 3 מ"ר אורך.
אני יודע שזה עמוס מדי, השאלה מה להוריד, נראה לי דבר ראשון להוריד את עמודי השיש, במקור היה לזה סיבה, אבל באמצע השתנו כמה דברים, ולכן כנראה הם מיותרים.
את הספרים לקחתי רק כדוגמא, לא היה לי משהו ברור יותר, אני ינסה להחליף אותם בארון ספרים אחר יותר בהיר וברור.

• הוסף לסימניות
לא יודעת... דווקא עמודי השיש נחמדים. אולי העצים לא ממש מתאימים בסגנון.
אפשר להרחיב את כל הקטע המרכזי עם הוילונות ולתת יותר "אויר" מסביב למילים (בצבע שיש לך שם, - עץ בהיר?) ובהתאם תקטין את השערים שבצדדים וכו'. כך המרכז יקבל דומיננטיות ולא יהיו יותר מדי פרטים "בעלי אותו משקל".
וגם מה שאמרתי קודם לגבי הצבעים. משהו שיאחד ויתן חוזק. נו, שמישהו נוסף יגיד משהו, אני לא מאד יצירתית הערב... חייבת ללכת לעבוד. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד ובהצלחה

אני היה מוריד את הוילונות שבצדדים והאילנות במקומם

• הוסף לסימניות
אמנם קצת עמוס אבל עבודה יפה את הוילון בצד כדאי להחליף
וכן לא ברור מה התמונת נוף קשורה לענין, אולי תשימי שם תמונה של הבי"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה