כללי חוו"ד - שער לפרוספקט

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד, את העיטורים והקו השחור שעליו מונח הטקסט הייתי מורידה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

(קצת טיפוגרפיה, תצמיד יותר את המילים ב"מדריך למתגייס")
אני הייתי עושה שם את הרפורמה הקל.

• הוסף לסימניות
יפה, תמונה נעימה, צבעים טובים.

אהבתי למעלה איך שהלוגו מוטבע, ושהשמש של הלוגו בדיוק מאירה את הכותרת.

החלק העליון לדעתי לא מאוזן עם התחתון - צבע מאוד כהה ולמטה זה בהיר וחי, אולי לדגום גוון כלשהו של כחול מהלוגו או החולצה של הילד הי'ה יוצר יותר איזון.

גם בכותרת - האפקט הי'ה יכול להיות עדין יותר, וקצת ריווח בין האותיות, וכמובן להוריד את הרווח בין השורות.
ואולי בכלל פונט אחר, יותר צעיר.

בכללי - עבודה יפה מאוד ומקצועית.

• הוסף לסימניות
---ממש יפה---

גם לי זה קצט הפריע מה ש-ariels כתב, צריך איזה חיבור בין העליון לתחתו.

"בין כך בין כך" - ממש מקסים ויפה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומוצלחת,
גם אני הייתי מוריד את העיטורים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
גם אני הייתי עושה שינויים.
אבל זה כבר היה בדפוס..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה