כללי חוו"ד | תעודת יישכר וזבולון

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים?
זה קצת הרבה עמוס אבל זה מה הלקוח רוצה....

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 472.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הבאנרים, ולא אהבתי את הגרשיים ההפוכות (גרש).

• הוסף לסימניות
כמה הערות קטנות:
בתמונה של הדמות הייתי מוריד את אפקט העיגול, כדי שהיא תגיע עד הפינה השמאלית למטה, ואז עושה מעבר קל. העיגול נראה תלוש מהמודעה.
הגרשיים שלך לא טובים, תשנה אותם. דוג': 'דעה את ה' כמים וכו'.
בכללות יפה.

• הוסף לסימניות
ולא אהבתי את הגרשיים ההפוכות
אופס, כל פעם מחדש יש לי ת'בעיה הזאתי... איך למען ה' מתפטרים ממנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;84253:
אופס, כל פעם מחדש יש לי ת'בעיה הזאתי... איך למען ה' מתפטרים ממנה?
הפעם אני מבקש שלא יכתבו לכן כאן תשובה.
(אני רע, לא? חלילה. פשוט אני רוצה שתעשה חיפוש בפורום. יש כפתור למעלה באמצע חפש. תכתוב גרשיים הפוכות אילוסטרייטר|אינדייזיין|פוטושופ, ותמצא כ"כ הרבה אשכולות מבנושא הזה)

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה ומרשים!!!

• הוסף לסימניות
מאד מיוחד!
רק העיטור מתחת לטקסט קצת מפריע לקריאה שוטפת.

• הוסף לסימניות
בגדול, יפה מאד. המיקום של העיטור והתמונה של הדמות - מפריעים קצת. הייתי משחק איתם עוד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד,
מצטרפת להערות הנ"ל
ההייתי עושה פילטר של ערבול לדמות
או /בנוסף פילטר של ציור כדי שזה לא יראה כ"כ מפוקסל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גילה;84271:
מאד מיוחד!

חטפה לי את המילים מהמקלדת.

• הוסף לסימניות
במקור פורסם על ידי גילה
מאד מיוחד!
כן, אני יודעת אבל מה לעשות שזה מה הלקוח רוצה... אמרתי לו בדיוק את מה שאתם אומרים אבל הוא טען שזה בסדר וככה הוא רוצה. אז עשיתי וזהו.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

סטודיו על הלקוח יש כלל:
מה יוצא אני מרוצה :)

• הוסף לסימניות
כתבתם שמות וה"מימון" קפץ לשורה הבאה, זה לא טוב שהוא לבד, תאחדו אותו עם כל השם.
אם אין מקום תעבירו את כל השם לשורה אחת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה