• הוסף לסימניות
זה צילומים ראשונים שלי (מתוך 500 תמונות שעשיתי) -
בחרתי לאו דווקא את האיכותית...
ע"מ לשמוע שיפורים.

בתודה מראש.

קבצים מצורפים

• ימין משה 123.jpg
    1.3 MB · צפיות: 13
  • ימין משה 113.jpg
    1.2 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד להתחלה!
בתמונה שהוא שוכב יש עיוות
בתמונה השניה משהו בקומפוזיציה לא מושלם-דרוש קרופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;1063013:
יפה מאוד להתחלה!
בתמונה שהוא שוכב יש עיוות
בתמונה השניה משהו בקומפוזיציה לא מושלם-דרוש קרופ

מה כוונתך ב"עיוות"?

• הוסף לסימניות
איזה ילד חמוד!
בשביל למקצע יותר את התמונות, יש כאן שתי דברים בולטים:
1. לפתוח צמצם כדי ליצור עומק שדה הרבה יותר גדול,
2. להתרחק מהילד, לפתוח זום , כדי לצלם עם עדשה ארוכה
עדשה קצרה וצילום מקרוב יוצר את העיוות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1062988:
ע"מ לשמוע שיפורים.

בתודה מראש.
הרעיון בהצגת תמונות על גבי פורום במטרה לקבל ביקורת בונה, הוא דוקא על ידי הצגת התמונה הטובה ביותר מהסט.

כי אם בעצמך את מבינה שהתמונות שהעלת הם לא התוצאה הטובה ביותר שלך, אז את לא צריכה את ההערות שלנו לגבי התמונות הללו.

תעלי את התמונה שנראת בעיניך הטובה ביותר, וכך תקבלי את הביקורת המתאימה לרמה המקצועית בה את נמצאת, דבר שיאפשר לך לשפר את הביצועים שלך יותר ויותר,

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
את התמונה שהילד עומד מאוד אהבתי המבט טבעי ומקסים (בדיוק היום למדנו שמבט לא חייב להיות מדוגם...)
השניה גם חביבה, הכנסיה ברקע-ממש צורם

מסכימה שכדאי להעלות את הטובות ביותר מבחינתך.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1063288:
איזה ילד חמוד!
בשביל למקצע יותר את התמונות, יש כאן שתי דברים בולטים:
1. לפתוח צמצם כדי ליצור עומק שדה הרבה יותר גדול,
2. להתרחק מהילד, לפתוח זום , כדי לצלם עם עדשה ארוכה
עדשה קצרה וצילום מקרוב יוצר את העיוות.

פתיחת צמצם מקטינה את עומק השדה ולא מגדילה אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1063301:
הרעיון בהצגת תמונות על גבי פורום במטרה לקבל ביקורת בונה, הוא דוקא על ידי הצגת התמונה הטובה ביותר מהסט.

כי אם בעצמך את מבינה שהתמונות שהעלת הם לא התוצאה הטובה ביותר שלך, אז את לא צריכה את ההערות שלנו לגבי התמונות הללו.

תעלי את התמונה שנראת בעיניך הטובה ביותר, וכך תקבלי את הביקורת המתאימה לרמה המקצועית בה את נמצאת, דבר שיאפשר לך לשפר את הביצועים שלך יותר ויותר,

בהצלחה:)

מקבלת את הדברים!!!!!
אעלה תמונה שאכן נראית לי טובה.

ד"א, אני עדיין לא בתחום הצילום -
לכן גם הערות שקבלתי עליהם חדשות לי ועוזרות לי להתקדם!

בכל אופן, תודה על היחס...

• הוסף לסימניות
אז הנה עוד 2 תמונות ---
(יכול להיות שדעתכם/ן תהיה שונה - שהם הפחות טובות.:D )

הערות והארות יתקבלו בברכה!!!!

קבצים מצורפים

• יענקי סטודיו לחלאקה 563.jpg
    1.4 MB · צפיות: 17
  • ימין משה 252.jpg
    1.3 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אהבתי את השניה!
לדעתי יש קצת יותר מדי מקום למעלה.
קרפתי קצת, אפשר קצת יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1063742:
בכל אופן, תודה על היחס...
בכיף..:)

הראשונה לא יותר טובה מהאחרות. השניה כן. כמובן אחרי הקרופ עשתה שרי גולד. [אני היתי קורפת עוד בכדי לסלק עוד מהאויר למעלה]

בראשונה הילד ממורכז בתמונה, כשהמבט שלו מופנה ימינה. בפעם הבאה בכזו סיטואציה - תמקמי את המצולם בצד השמאלי של הפריים בכדי להשאיר אויר בכיוון המבט.

זו נטיה טבעית למרכז את הנושא המצולם, אם אין סיבה מוצדקת, כמו למשל צילום תקריב של פנים - כשהם במבט למצלמה אז תשתמשי בחוק השלשים, ובנקודות הזהב - ארבעת נקודות מפגש הקוים, בכדי ליצור קומפוזציות טובות.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחינועם;1064803:
בכיף..:)

הראשונה לא יותר טובה מהאחרות. השניה כן. כמובן אחרי הקרופ עשתה שרי גולד. [אני היתי קורפת עוד בכדי לסלק עוד מהאויר למעלה]

בראשונה הילד ממורכז בתמונה, כשהמבט שלו מופנה ימינה. בפעם הבאה בכזו סיטואציה - תמקמי את המצולם בצד השמאלי של הפריים בכדי להשאיר אויר בכיוון המבט.

זו נטיה טבעית למרכז את הנושא המצולם, אם אין סיבה מוצדקת, כמו למשל צילום תקריב של פנים - כשהם במבט למצלמה אז תשתמשי בחוק השלשים, ובנקודות הזהב - ארבעת נקודות מפגש הקוים, בכדי ליצור קומפוזציות טובות.

בהצלחה!

תודה רבה רבה!!!
ממש הערות בונות!

בהצלחה גם לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חן שיין;1062988:
ע"מ לשמוע שיפורים.

בתודה מראש.
בתמונה הראשונה יש צלב, מומלץ להסירו

עבודה יפה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה