כללי חוו"ד

• הוסף לסימניות
אני עדיין מנסה לעמד את הספר הזה בצורה מתקבלת על הדעת.

תמיד ממליצים כאן להמעיט בהצללות. אולי כיון שאני מתחילה עדיין, אני אוהבת להוסיף כאלה בכל מקום. האם זה גורע? כלומר, מה לדעתכם עדיף - העמוד הימני או העמוד השמאלי?

העמודים נראים לי עמוסים מאוד. האם אכן עמוס מדי? מה אפשר לעשות כדי להקל על הכובד?

הערות והארות נוספות יתקבלו בתודה.
תודה מראש!

(האוצרי מילים למטה לא מסודרים)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 606.3 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
גם את הערכים של הצל ניתן לווסת...

בעמודה הכוכביות של "במקום"
הייתי מיישר את הכל לקו אחד
גם מקל על הילד לחפש את הכוכביות
וגם ייראה יותר טוב
את הרווחים בין שורות הערך המוסבר צמצמי קצת והגדילי רווח בין הערכים עצמם

• הוסף לסימניות
חמוד מאד
אני אוהבת יותר את הכותרת של עמוד 2
בכל מקרה הצל התכלת מיותר
הסיפרה 2 מדי אומנותית לספר ילדים
עדיף משהוא חד וברור

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, הצבע הירוק טבעי יותר ואמין יותר מהציאן הזורח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Graphic;223330:
בכל מקרה, הצבע הירוק טבעי יותר ואמין יותר מהציאן הזורח.

מה הקשר לאמינות? במקרה של ברוזים, מתאים לשים ציאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;223343:
מה הקשר לאמינות? במקרה של ברוזים, מתאים לשים ציאן.

ציאן הוא גוון מלאכותי, שאינו קיים בטבע באופן טהור (אולי בכמה כנפיים של פרפרים, איני בטוחה). ולכן כל שימוש בו יוצר רושם פלסטי וסינטטי.

לעומתו הירוק שבדוגמה הרבה יותר טבעי (אם כי רווי ו"חי" למדי) ולכן מתקבל יותר "אמין", כאשר הנושא הוא "כפר" ו"משק".
אם רוצים להשתמש בגוונים תכולים לצורך הברווזים - יש מגוון רחב של גוונים שייצרו רושם טבעי יותר (כחול-בהיר, תכלת, גווני טורקיז ועוד).

• הוסף לסימניות
מלבד ההערות הנ"ל,
אולי עוד מישהו יכול להמליץ אם לעשות בלי הצללות (בסגנון של הימני) - או בתוספת הצללות (בסגנון של השמאלי)?
זאבי - האם דעתך שכדאי להגביר את השקיפות של הצל? או אולי להקטין את הפיזור שלו? אילו ערכים כדאי לשנות?

וכן דעתכם לגבי העומס.

רוב תודות, אתם עוזרים מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד וחמוד!!
בקשר להצללות:
בכותרת אפשר צל יותר קטן ועדין,
בריבוע הצל יכול להישאר
אבל ותרי על הצל בכותרות הפנימיות.

• הוסף לסימניות
קשה להתרשם בצורה מדויקת כי הציורים שונים והצבעים שונים.
תעלי את אותו הציור פעמיים.

• הוסף לסימניות
חמוד ויפה, ילדים אוהבים צבעוניות, והם קהל היעד שלך.
הכותרת לדעתי יכולה להיות רק שורה אחת, וזה יוסיף לסדר בעמוד, ההצללה לא מפריעה לי. בהצלחה
'יגעת ומצאת..'

• הוסף לסימניות
עזרה בבחירה...

אלו שתי דוגמאות שהגעתי אליהן בסופו של דבר. אני מתלבטת בין הראשונה לשנייה. הראשונה נראית לי 'נכונה' ונעימה יותר לעין, אבל יש לי בעיה עם עמודים שיש בהם תמונות רבות (כמו העמוד השמאלי) שאז המלבן התחתון עמוס מדי. לעשות שתי שורות של ציורים?...

לבחור בשני? הוא פחות נחמד, לא?

נראה לכם לעניין לעשות בחלק מהעמודים כך ובחלקם כך?

הערות נוספות תתקבלנה בברכה.
וסליחה על הבלבול מוח. פעם אחרונה בל"נ לנושא זה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1.6 MB · צפיות: 7
  • 83769.jpg
    1.6 MB · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
לראשון יש מראה יפה יותר,
אבל אם יש צורך בשתי שורות עדיף באמת את העיצוב השני.

• הוסף לסימניות
הראשון,הראשון, הראשון,

הציורים בצד מידי מתנגשים עם הציורים בסיפור.

• הוסף לסימניות
אם תבחרי בסוף בשני, אז אולי כדאי לעשות צבע רקע עדין למסגרת בצד, כדי ליצור הפרדה יותר ברורה בין הטקסט לחלון הצד. ועדיף שהתמונות שבמסגרת יהיו תמיד בצד החיצוני והכיתוב בפנימי כמו בעמוד שבצד שמאל.

• הוסף לסימניות
הראשון טוב יותר
נראה פחות עמוס בעיניים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה