כללי חוו" כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הכרטיס מרשים, מקצועי ומאפיין, היתי מגדילה את השם (מוריה) עד לקו השליש הראשון של הכרטיס

• הוסף לסימניות
תנסו להקל ולהעלות ב jpg

קבצים מצורפים

• mor.jpg
    KB 333.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה מאד! אבל לדעתי השם שלה לא מספיק בולט. למה לא לעשות אדום בורדו ללא שקיפות?
אגב- רואים שלא קראת את האשכול שפתחתי בנוגע לפונטים בלועזית(ראי כאן), במחילה מכבודך, אבל ה-@ של האימייל נוראית, תסתכלי מקרוב. תחליפי לפונט באנגלית, ואל תשתמשי בפונט ברירת מחדל של האנגלית.
טעות נפוצה.

מקסים ודינמי!

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו כבר השם הולך לאיבוד. התחושה של השחור לוקחת אותי למקום אחר מאשר אדריכלות שאמורה לשדר נקיות(לעניות דעתי). יפה מאוד

• הוסף לסימניות
הסרטוטים כ"כ אדיריכליים - שזה פשוט מושלם!!
אהבתי גם את הצבעים
רק מפריע לי המס' טל' שעומד במקום לא מוגדר

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!
הייתי מבליטה הרבה יותר את השם. וצבע בורדו יותר חי.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
נקי ומיוחד.

השם לא בולט, וזה הדבר הכי חשוב.

הייתי בודקת במקום השחור גוונים של אפור בהיר שזה אמנם פחות דרמטי אבל יותר "אדריכלי".

הפונט באנגלית לא מתאים לפה.

• הוסף לסימניות
משדר יוקרה
רק לרגע יחשבו שהקוים הם כמו צלבים......
תנסי יותר לטשטש.

• הוסף לסימניות
תבדקי קודם עם הדפוס שהקווים הדקים יצאו לך טוב בדפוס
אני אישית הדפסתי פרטים דקים באפור ע"ג שחור וזה יצא לא טוב.

• הוסף לסימניות
מאוד נחמד. כמו שכמה אמרו, להדגיש יותר את השם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה