חוזה עבודה בהייטק

• הוסף לסימניות
אני מקבלת חודשי אז אני פשוט מעבירה
ואז לא מבקשים ממני 5%
כשאני רוצה לצבור מחודש לחודש אז גובים ממני

והתכוונתי שיוצא שווה גם בשופרסל
גם אם את משלמת מס של 47% (ומי כמוני יודעת שאת לא)
עדיין משתלם לקנות גבינה לבנה ב 5.2 כלומר 2.6

מעניין,
כי אני כל פעם שצברתי נניח 100, הם רשמו 95
ואני היום בלי סיבוס אבל כשהיה לי לא היה תקף בשופרסל וכל הקפואים פשוט יצא יקר נורא, לכן שאלתי.

• הוסף לסימניות
מעניין,
כי אני כל פעם שצברתי נניח 100, הם רשמו 95
ואני היום בלי סיבוס אבל כשהיה לי לא היה תקף בשופרסל וכל הקפואים פשוט יצא יקר נורא, לכן שאלתי.
את כותבת רשמו ונכון בלרשום הם גובים 5%
אבל אם אני מזמינה ארגז עופות ובתשלום פשוט מעבירה סיבוס אז הם לא גובים את התוספת

• הוסף לסימניות
היי,

אני מתעסקת עם חוזי עבודה בהייטק וההיתי ממש שמחה אם פותחת האשכול תוכלי ליצור איתי קשר באישי לצורך עזרה בפרויקט מבטיחה לעזור לך גם אם זה עדיין רלוונטי(:
אשמח מאד מאד אם תוכלי לפנות אלי או שתתני לי פרטים איך אני משיגה אותך כי אין לי הודעות פרטיות

תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה בכלל לא הנושא. אף אחד לא רוצה לעשוק אותך ו״לגזול״ ממך את השכר על השעות הנוספות שתעבדי. אם יום אחד תעבדי יותר, פשוט למחרת (או שבוע הבא) תעבדי פחות. זה לא מעניין אף אחד.
אבל כן רוצים לחסוך הפרשות המעסיק, כמו שהזכירו כאן. [ואולי גם שאם תעבדי חודש אחד יותר שעות, לא תבואי בטענות שקשה להוכיח או להפריך]

היות והדבר מקובל, לדעתי אין שום טעם להתווכח על הסעיף הזה. יותר קל ויותר הגיוני פשוט לבקש שכר יותר גבוה, אם התנאים שהוצעו לא מתאימים לך.
רכיב שעות נוספות גלוביוליות בוודאי ובוודאי שנחשב כרכיב קבוע לפנסיה ולקהש
לא נתקלתי בחברות הייטק שלא מפרישות על הנל
זה רק עבור שעות נוספות
בציבור החילוני בחברות הייטק/סטרטפ הצעירים עובדים ביום גם 10-12 שעות (העבודה היא חיינו :)) לכן המעסיקים מוסיפים את החלוקה הנל של השכר

• הוסף לסימניות
והתכוונתי שיוצא שווה גם בשופרסל
גם אם את משלמת מס של 47% (ומי כמוני יודעת שאת לא)
עדיין משתלם לקנות גבינה לבנה ב 5.2 כלומר 2.6
משלמים גם דמי ביראות וביטוח לאומי 12% על ההטבה הזו - לא?
אם כן יכול להגיע ל43%-48% (במשכורת החל מ 15K)
ולכן מוצרים בשופרסל שיקרים הרבה יותר מרשתות זולות לא יוצא חצי מחיר, אלא הרבה פחות
תקנו אותי אם אני טועה

• הוסף לסימניות
משלמים גם דמי ביראות וביטוח לאומי 12% על ההטבה הזו - לא?
אם כן יכול להגיע ל43%-48% (במשכורת החל מ 15K)
ולכן מוצרים בשופרסל שיקרים הרבה יותר מרשתות זולות לא יוצא חצי מחיר, אלא הרבה פחות
תקנו אותי אם אני טועה
כן
בכל אופן כמובן שמוצרים שהרבה יותר יקרים לא שווה התכוונתי למוצרים שבפיקוח שיקרים במעט
חוץ מזה סיבוס עובר גם בסניפי יש חסד כך ששוויו כבר מקרב לבערך 90%

• הוסף לסימניות
ניסית בעצמך? איך מעבירים?
כן
לפני התשלום יש בקופה "סיבוס" הקופאי צריך ללחוץ ופשוט להעביר את הכרטיס
היה כאן בפרוג מישהי שכתה שבסניף רימונים בב"ב עבד לה כרגע ניסתי רק שם.
מאד מעניין לדעת אם יש כאלו שניסו בסניפים אחרים

• הוסף לסימניות
כן
לפני התשלום יש בקופה "סיבוס" הקופאי צריך ללחוץ ופשוט להעביר את הכרטיס
היה כאן בפרוג מישהי שכתה שבסניף רימונים בב"ב עבד לה כרגע ניסתי רק שם.
מאד מעניין לדעת אם יש כאלו שניסו בסניפים אחרים
בקופה עצמית ניסית?
וסתם שאלה טיפשית, יש להם גם מקום להקליד את הקוד? אני כבר כמה שנים בלי הכרטיס הפיזי

מה ההסתברות שזה יעבוד בחלק מהסניפים של יש חסד?
השאלה שלי- מישהו בדק ביש בשכונה?

• הוסף לסימניות
בקופה עצמית ניסית?
כן, ללא הצלחה
יש להם גם מקום להקליד את הקוד?
לא (כך קופאי אחד אמר לנו לא שחקרנו לעומק)
מה ההסתברות שזה יעבוד בחלק מהסניפים של יש חסד?
לא יודעת ובכל אופן לא בא לי להתנסות בלעשות קניה ובסוף שלא יעבור לכן אם יש מישהי שניסתה אשמח לדעת.
מישהו בדק ביש בשכונה?
בעיקרון זו אמורה להיות הסתברות שווה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה