חוזה עם קבלן -עזרתכם בבקשה-

• הוסף לסימניות
שלום חברים.
הנני עומד לפני עריכת חוזה עם קבלן, על שיפוץ דירה קיימת, הרחבתה, ובנייה על הגג. העיסקה כוללת בניית יחידת דיור להשכרה.
אני לא מבין גדול בתחום.
אנא, אם תוכלו לתרום לי מנסיונכם, על איזה סעיפים לעמוד, מה לבקש, כל מה שאפשר עד הפרטים הקטנים.
בקיצור כל מה שאצטער לאחמ"כ שלא דרשתי קודם.
ידידי, טיפ טוב שלכם יכול לחסוך לי אלפי שקלים, ועגמת נפש מרובה.
יישר כח.
כוח"ט
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
1.זמני עבודה מפורטת לשעות
2.תשלומי מפורטים מתי ובאיזה שלבים של העבודה
לרדת לפרטים הקטנים כמה נקודות חשמל עם סיוד או בלי,מספר מטרים של ריצוף עם פאנל או בלי, אינסטלציה
יש להתאמץ לציין בכתב איך הלקוח מעוניין לראות את הנכס גמור באיזה זמן ובאיזה מחיר
על כל פיגור מצידו של אחד מהצדדים יקנס הצד המפגר בכל דבר שנתחם

אני הייתי ממליץ לך ללכת עם הקבלן לרכוש את כל המוצרים הנצרכים לבנייה מקרמיקות וכו'
ולסכם איתו מחיר טוב של רווח כי זו הבעייה של הקבלן בתזרים מזומנים וכך כשהלקוח משלם זה אחר ויותר ידידותי כך דעתי

• הוסף לסימניות
תקבע מתי אתה משלם מה החלוקה היא פחות או יותר כך:
חשמל= 10 אלף
ריצוף=
אינסטלציה
טייח
בקיצור הוא לא רואה כסף רק אחרי שאתה רואה עבודה!!! בחיים לא לפני.
הנקודות החשובות הן:
פרוט כמה שיותר.(כמה נקודות חשמל, כמה נקודות ביוב, כמה מטר כל דבר)
אם הוא מביא לך חומרים אז בדיוק מה ואיזה. בכלל זמנים כל איחור זה על חשבונו, נזקים לבניין, לרכוש ציבורי, פינוי פסולת כל זה על חשבונו! (זה חשבו מאוד כי יכולים חופשי לקבל דוחות על זה)

אם הייתה לך אדריכלית תשאל אותה אמור להיות לה חוזה מסודר וברור!

לגבי קניה של קרמיקות וכו' לדעתי תעשה את זה לבד חבל על כסף לשלם לקבלן או לאדריכל. (גם ככה הם מוכנים ליעץ לך טלפונית אם אתה לא יודע מה להחליט)

בהצלחה!

ומה שהכי חשוב אן שלמות ותכין הרבה סבלנות ועין טובה להיות מרוצה גם אם לא מושלם!

• הוסף לסימניות
תודה.
יש למישהו דוגמת חוזה כזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה