חוזה קניין רוחני

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
איזה לקוח מחו"ל פנה אליי ורוצה איזה פרויקט.
הוא שלח לי "חוזה" - משהו הזוי.
יש למישהו איזה חוזה מותאם לפרויקט קומיקס - באנגלית?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
איזה לקוח מחו"ל פנה אליי ורוצה איזה פרויקט.
הוא שלח לי "חוזה" - משהו הזוי.
יש למישהו איזה חוזה מותאם לפרויקט קומיקס - באנגלית?
לא הבנתי.. אתה רוצה להציע לו חוזה אחר במקום מה שהוא שלח?

• הוסף לסימניות
כן.
מה שהוא שלח זה לא חוזה.
זה משהו כמו: "אנחנו נשלם כך וכך על כל עמוד בסגנון הזה ששלחת.
אחרי שנשלם יהיו לנו כל הזכויות."

זהו. בלי גוזמה.

• הוסף לסימניות
את החוזה אתה צריך לתת ללקוח, לא הלקוח לך.
כך אתה אמור לעבוד.
לא הפוך.

ואתה אמור גם לקבוע את הכללים שלך ולעמוד בהם!

• הוסף לסימניות
פעם היה פה באחד האשכולות הפניה לחוזה באנגלית, אבל אני ממש לא מוצאת את זה. משום מה זכור לי ש @שאול יצחק העלה את זה, אבל אתה בעצמך מחפש את זה אז...
בקיצור לא עזרתי הרבה

• הוסף לסימניות
פעם היה פה באחד האשכולות הפניה לחוזה באנגלית, אבל אני ממש לא מוצאת את זה. משום מה זכור לי ש @שאול יצחק העלה את זה, אבל אתה בעצמך מחפש את זה אז...
בקיצור לא עזרתי הרבה
לא זכור לי, גם לא הבנתי מה חסר בחוזה ולמה זה נקרא שזה לא חוזה. מי אמר שחוזה אמור להיות עם אלף מילים. שיוסיף להם בחזרה אם יש לו פרט שחשוב לו שיהיה כתוב ושלום.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי..
הרי יש לך חוזה כולשהו בעברית לא?
אז תאנגלש לאנגלית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה