• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למישהו יש דוגמא של חוזה פשוט ומובן לצילום?

• הוסף לסימניות
חוזה

חוזה רגיל

קבצים מצורפים

• חוזה שכירות.doc
    KB 45 · צפיות: 31
  • חוזה שכירות (2).doc
    KB 93.5 · צפיות: 208
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוחנן777;812564:
לא מדובר על חוזה לשכירת בית עבור סטודיו לצילום, או הלואה לקניית ציוד צילום ...
אלא חוזה בין צלם ללקוח
תודה רבה על ההעינות

• הוסף לסימניות
אמנם אין לי חוזה אבל יש לי דף מסודר שכל לקוח מקבל ובו מפורט בדיוק מה הוא מקבל בחבילת הצילום. זה יותר כמו טופס הזמנה.
חוזה? לא נראה לי שימושי. בסה"כ צריך הסכמה בכתב מאת הלקוח לתנאי הצילום.
מה מצולם. כמה תמונות. כמה זמן. מה התשלום על שדרוגים וכו'

• הוסף לסימניות
מי יכול להעלות סקיצה של רעיון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;812694:
אמנם אין לי חוזה אבל יש לי דף מסודר שכל לקוח מקבל ובו מפורט בדיוק מה הוא מקבל בחבילת הצילום. זה יותר כמו טופס הזמנה.
חוזה? לא נראה לי שימושי. בסה"כ צריך הסכמה בכתב מאת הלקוח לתנאי הצילום.
מה מצולם. כמה תמונות. כמה זמן. מה התשלום על שדרוגים וכו'

את יכולה להעלות?

• הוסף לסימניות
לאףאחד אין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RMO;813760:
לאףאחד אין?

ברור שיש
אני לא מכיר אחד שירצה לחשוף את זה ברשת הציבורית

תכלס החוזה צריך להכיל שלושה דברים

מה הצלם נותן (צילום, עריכה, דיסק, הדפסות וכדומה)
מה הצלם מקבל (כסף, כסף, כסף וכדומה)
ומה התנאים שבלעדיהם החוזה לא מתקיים

• הוסף לסימניות
תודה, לא התכוונתי שתעלו בדיוק את החוזה האחרון עם פרטים, אלא משהו יותר כללי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה