נכתב ע"י בלון;1583283:מדהים!
מה זה התמונה של מנשה ואפרים?
מסתקרנת
נכתב ע"י ESTY.P;1583247:זה מתאים לשים בעמוד שער את הלוגו? נראה לי לא כ"כ קשור
אבל אם זה מתאים, אני יתחיל לשים...
נכתב ע"י יעל א;1583529:אם זה משולב קטן וטבעי למה לא? האמת שאני התכוונתי לכיתוב בצד. לא לוגו, קטן.
נכתב ע"י chaya;1584515:יפיפה אסתי! כיף לראות תמונות שלך![]()
נכתב ע"י דבושינקה;1584707:אני כל פעם הופכת את העיתון לכל הכיוונים
איפה זה כתוב?
תמונה מדהימה, אהבתי את ההילה מסביב לילד!
נכתב ע"י מתנחל;1585079:בתור אחד שלא מבין בצילום, אני חושב שהילד קצת יותר מידי בולט לגבי הרקע
וגורמת לצמחיה ל"זרוח" כ"כ יפה.השמש שזורחת על הילד מקדימה נותנת תחושה שהוא הודבק בפוטושופ
נכתב ע"י מתנחל;1585188:השמש שזורחת על הילד מקדימה נותנת תחושה שהוא הודבק בפוטושופ
נכתב ע"י מתנחל;1585188:מה הכוונה?
נכתב ע"י יעל א;1585451:וגורמת לצמחיה ל"זרוח" כ"כ יפה.
זה היופי.
נכתב ע"י msphoto;1585882:זה לא שמש, זה פלאש
וזה נועד ליצור הפרדה מהרקע.
תמונה מצויינת.
נס שהשמש שמעה בקולך...נכתב ע"י ESTY.P;1585924:אמנם זה לא פלאש, זה לגמרי השמש
אבל הצילום תוכנן מראש למקום הצפציפי הזה,
לתפוס את השמש כך...
נכתב ע"י ESTY.P;1585924:אמנם זה לא פלאש, זה לגמרי השמש
אבל הצילום תוכנן מראש למקום הצפציפי הזה,
לתפוס את השמש כך...
נכתב ע"י msphoto;1585937:כבר חשבתי שמצאתי צלמת שמשקיעה בבנית סט...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים