דרוש מידע חוזרים מלונדון לבידוד ארוווך?!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחזור לארץ עוד שלושה שבועות.
מה אני יכולה לעשות, ע"מ שלא אצטרך בידוד?
אשמח לכל בדל של עיצה.

• הוסף לסימניות
תרשום תאריך שעוד היתה בלונדון הם לא בודקים בכלל

• הוסף לסימניות
הם לא מסתכלים על התאריך תמלא את הטופס בחול

• הוסף לסימניות
אבל רואים בדיוק מתי אני נכנסת לארץ.
אין דבר כזה של לשלוח בדיקה סרולוגית למשרד הבריאות או משהו כזה?

זה פורסם היום, לפי מה שרשום כאן, בדיקה סרולוגית לא עוזרת לפטור מבידוד,
אבל אם חלית בעבר והחלמת (עשית בדיקה ויצאת חיובית) אז יש פטור מבידוד

• הוסף לסימניות
זה פורסם היום, לפי מה שרשום כאן, בדיקה סרולוגית לא עוזרת לפטור מבידוד,
אבל אם חלית בעבר והחלמת (עשית בדיקה ויצאת חיובית) אז יש פטור מבידוד
:( אם נשמרתי עד היום ולא חליתי. אין שום דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
אפשר להתחכם המבין יבין

• הוסף לסימניות
פטור מבידוד למחלים משרד הבריאות.jpg

• הוסף לסימניות
מנסיון, קשה מאד להשתחרר מזה, בשדה התעופה בארץ צריך לחתום על בידוד.
ולא רק זה, תתכוננו לביקורי שוטרים מידי יום :(.

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחזור לארץ עוד שלושה שבועות.
מה אני יכולה לעשות, ע"מ שלא אצטרך בידוד?
אשמח לכל בדל של עיצה.
כשמגיעים נכנסים לבידוד, ואז צריך לשלוח למשרד הבריאות תוצאה של בדיקה חיובית ושלילית מחו"ל (עם הפרש של 10 ימים), עם תוצאת בדיקה שלילית נוספת מהארץ.

הקב"ה ברא את העולם "יש מאין".

• הוסף לסימניות
כשמגיעים נכנסים לבידוד, ואז צריך לשלוח למשרד הבריאות תוצאה של בדיקה חיובית ושלילית מחו"ל (עם הפרש של 10 ימים), עם תוצאת בדיקה שלילית נוספת מהארץ.

הקב"ה ברא את העולם "יש מאין".
מאיפה שיהיה לי בדיקה חיובית???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה