חוטים, חוטים

• הוסף לסימניות
בתזמון מושלם ולא מתואם עם השיתוף המדהים הזה
מעלה תמונה שסייימתי אתמול:
IMG_1414.JPG
ותיעוד מהתהליך:
IMG_1385.JPG IMG_1389.JPG IMG_1390.JPG IMG_1393.JPG

• הוסף לסימניות
מטורף!!
אומנות מדויקת ומדהימה!

• הוסף לסימניות
מדהים!!
ואפשר הסבר מה הבסיס שעליו תקעת את המסמרים?

• הוסף לסימניות
זה קלקר דחוס עם סיכות תפירה
אז זה מאד עדין, צריך לעבוד בזהירות כדי שהסיכות לא יכנסו,
אני שואלת כי חשבתי ליצור משהו עם ילדה, זה נראה לך רלוונטי?

• הוסף לסימניות
אז זה מאד עדין, צריך לעבוד בזהירות כדי שהסיכות לא יכנסו,
אני שואלת כי חשבתי ליצור משהו עם ילדה, זה נראה לך רלוונטי?
כן, נראה לי רלוונטי.
כמה שהגיל יותר צעיר- שיהיו רווחים גדולים יותר בין הסיכות

• הוסף לסימניות
בהצלחה!
גם היצירה הזו היא חיקוי של משהו מהרשת. הנה התמונה המקורית
תודה!
לא הצלחתי להבין מה גרם שביצירה שלך הגופים (לא מצאתי הגדרה אחרת) נראים צפופים יותר. הרי בעקרון שמרת על אותו יחס של ריבועים חוסמים זה את זה.

• הוסף לסימניות
תודה!
לא הצלחתי להבין מה גרם שביצירה שלך הגופים (לא מצאתי הגדרה אחרת) נראים צפופים יותר. הרי בעקרון שמרת על אותו יחס של ריבועים חוסמים זה את זה.
לא הבנתי את השאלה
אבל במקורי המסמרים צפופים יותר. בקלקר א''א לנעוץ מידי צפוף, וגם התקמצנתי... אז ניסיתי לחפות על זה עם חוט עבה.
לכן המקורי יותר מאוורר

• הוסף לסימניות
מדהים, תוכלי לשלוח קישור לאתר, ולתת עוד לרעיונות , מה אםשר לעשותמ חוטי צמר

• הוסף לסימניות
מדהים, תוכלי לשלוח קישור לאתר, ולתת עוד לרעיונות , מה אםשר לעשותמ חוטי צמר
תודה
לא זוכרת מאיזה אתר זה...
כשאני מעבירה סדנאות אני נותנת עוד רעיונות עם מגזרות מתאימות

• הוסף לסימניות
אבל במקורי המסמרים צפופים יותר. בקלקר א''א לנעוץ מידי צפוף, וגם התקמצנתי... אז ניסיתי לחפות על זה עם חוט עבה.
לכן המקורי יותר מאוורר
למה לי נראה שבתמונת השראה שהעלית השתמשו גם בחוט כהה שמשתלב עם הרקע ולכן זה נראה מאוורר יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה