חוטים של צבע

• הוסף לסימניות
התקנות צבעוניות של צבעי ריסוס וחיבורי רשת בין העולמות האנלוגיים והדיגיטליים

צמד האמנויות של האנובר וברלין, קווינטסנץ, השלימה לאחרונה התקנה בקנה מידה גדול לפרויקט "פאקסוס", אשר מתבצע בימים אלה באי פאקסוס בים האדריאטי. אף על פי שנועדה להערכה ולהנאה אישית, הדימויים של התערבותם שנוצרה בתוך חורבן בן 400 שנה הופכים במהירות לוויראליות בשל הניגוד החזק של העבודה מול הסביבה ההיסטורית.

עם שורשים הן גרפיטי והן כרומטיקה, תומאס Granseuer ו Tomislav נושא Quintessenz לשלב היבטים של צבע תרסיס, טקסטיל, התקנה, ואת התמונה הדיגיטלית בעבודתם. היצירות הגדולות באתר שלהם ואת ציורי הקיר חזית לעתים קרובות משתמש בצורת ההשראה העיקרית, תוך גם לשאול אלמנטים אסתטיים נמצא על המיקום.

הצמד הופך מרחבים למסגרות להצגת היצירות המופשטות שלהם ומאתגר את תפיסת הצופה. רעיונות אלה נמצאים בהרכבם האחרון, "Flickering Lights", אשר נוצר עבור שבוע האופנה בברלין בינואר 2018, ופרדיס פרדוס הותקן ב- Les Baux-de-Provence, צרפת בשנת 2017. בשני המתקנים הללו, ב Paxos, האמנים להשתמש צבוע או ריסוס צבוע בד במגוון של שכבות כדרך לתקשר עם תנאי אור ונקודות מבט. הבנייה טון אורות מהבהבים הושעה באולם גדול של פנורמה ברלין מעל 32,000 מטרים רבועים של בד צבוע עם מעל 200 גלונים של צבע.

בדומה לפרדס פרדוס, התערבותם האחרונה ביוון השתמשה במבנה האדריכלי כדי להדגיש את השפעת הבריאה שלהם. כמו תמונות דיגיטליות מופשטות איכשהו מעביר לתוך העולם האמיתי, שני חלקים אלה מעסיקים גוונים צבע ושכבות גודל שונים כדי ליצור עומק אשליה פרספקטיבה. הופעה גדולה יותר ויותר בהתאם לתצפית של התנועה, הם משאירים מקום חוויות הפרט של ממשקים אלה בין עולמות אנלוגיים דיגיטליים. למרות הפוטוגני במיוחד, הרעיון של אמנים הוא ליהנות יצירות אלה באופן אישי. "אנו מקווים כי המבקרים של העבודה שלנו להשאיר את הטלפון הנייד שלהם מצלמות בכיסים לרגע ופשוט ליהנות האור ותרגום הרוח בחומר", מסביר קווינטסנץ.

paradis-perdus2.jpg
paradis-perdus3.jpg
paradis-perdus1.jpg
Paxos_8_low.jpg
Paxos_3_low.jpg
Paxos_2_low.jpg
Paxos_5_low.jpg
FlickeringLights_low_05.jpg
FlickeringLights_low_12.jpg
FlickeringLights_low_01.jpg

• הוסף לסימניות
סליחה על התרגום המוזר.
גוגל אשם.

מעברי הדרגתיות של חוט מושעה משקפים את הזיכרונות האישיים של הוטה

אריק Rieger, הידוע על ידי הכינוי HOTTEA (בעבר), הוא סופר גרפיטי פנה אמן ההתקנה אשר המדיום של הבחירה היא חוט. עם זאת, הוא יוצר עבודות צבעוניות בקנה מידה גדול בהשראת רגעים, חוויות, ואנשים בחייו. בין אם הוא זורם מהתקרה של גלריה, או interlaced לאורך החלק העליון של מסלול להולכי רגל, התקנות של ריגר תמיד מחזיקים חיבור אל העבר שלו ואלו שעזרו לעצב אותו.

"צבע לי מייצג זיכרונות וחוויות", אמר ריגר לקולוזל, "כך באופן שהוא תמיד משחק. הכל תלוי במה שבאמת נראה לי ברגע ההתקנה ". כשנשאל על התהליך שלו, האמן גילה כי זה בעיקר השראה ומושג המכתיב צורה. "תמיד נתתי לחיים להתפרק בצורה טבעית וזה מודיע על הפרקטיקה האמנותית שלי. אני נותן את החלל ואת המחשבות שלי להנחות אותי, ומשם אני יוצר עיצוב מבוסס על מה שאני עובר באותה תקופה. "

Rieger זיכויים הפרישה שלו גרפיטי כמו זרז כי יש לו את העבודה הנוכחית. "לא יכולתי לצייר עוד השראה לי ליצור משהו הפוכה לחלוטין", אמר, והוסיף כי שתי שיטות שונות מאוד. "כסופר גרפיטי שרק ציירתי בלילה, שמרתי אותו מהמשפחה שלי ואני רק התאמנתי שם האמן שלי. עושה עבודה תחת HOTTEA, אני יוצר את כל העבודה שלי במהלך היום כדי לקיים אינטראקציה עם אנשים, אני חולק את זה עם המשפחה שלי ליצור התקנות בהשראת אותם ... כל מה שהייתי כסופר גרפיטי אני לא רוצה להיות כמו HOTTEA. "

סבתו של ריגר לימדה אותו לסרוג בגיל צעיר, שהוא חלק מההשפעה המשפחתית שהובעה באמצעות יצירתו וזהותו כאמן. "השם מאוד הוטה נגזר מזיכרוני שיש לי על אמא שלי הזמנת תה חם בסופי השבוע בכיכר בייקר שגדל", הסביר. "השם הזכיר לי את כל הזמנים הטובים שהיו לנו כמשפחה שם וכשההורים שלי היו עדיין ביחד. הוטה מביאה לי אושר טהור ומוחלט - זה משהו שאאבק עליו עד הסוף." (דרך "מגדלתי המודרנית")

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

"מספרים מוזרים"

"הגירה"

I-bet-you-are-flying-inside.jpg

"אני מתערב שאתה מעופף בפנים"

"סיוטים"

"ארוחת צהריים חמה"

"מעבר"

LRG_DSC04123.jpg

"רומנטיקה"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה