חוטי טלפון וADSL ארוכים במיוחד - איפה קונים?

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת חוטים ממש ממש ארוכים!
(רוצה להזיז את מיקום המחשב רחוק משקע הטלפון...)
איפה קונים? תודה.

• הוסף לסימניות
בכל טמבור יש

• הוסף לסימניות
ואם זה ארוך מאד מאד אפשר להזמין בחנויות למחשבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;968437:
אני מחפשת חוטים ממש ממש ארוכים!
(רוצה להזיז את מיקום המחשב רחוק משקע הטלפון...)
איפה קונים? תודה.

איזור מגורים?
לאחרונה קניתי חוטי רשת (חוטי טלפון יש באמת בכל טמבור עם מחיר כמעט זהה +-)
כבל רשת קניתי במרגלית חשמל ברח' כי טוב בירושלים, עלה לי שם חצי (!) מהמחיר שנתנו לי החנויות בערי הפריפריה.....

• הוסף לסימניות
עדיף להשתמש עם אלחוטי !
כך לא תהיה חובה להיסחב עם חוטים בכל הבית.
אני לא יודעת בדיוק איך קוראים לזה ,כרטיס רשת" משהו כזה.
מדובר במכשיר כמו דיסקאונקי שמתחבר למחשב ומבטל את הצורך בחוט בין המחשב לשקע הטלפון [המודם].
גיסתי תמיד סחבה חוטים בחצי בית עד שקנתה כזה אחד באייבורי, ב50 ש"ח.
לדעתי מוצלח יותר מאשר חוטים!

[וכמובן את נשארת עם התשתית והסינון שלך, לא מדובר על נטסטיק עם אינטרנט אלא שקולט את המודם שלך]

• הוסף לסימניות
מנסיון. אך ורק חוטים איכותיים ! אצלנו לאחר שהשקענו עם חוטים מחנות מוכרת ומפורסמת (כל הקבלנים קונים שם) היינו צריכים להחליף הכל, כל איש תקשורת יכול להמליץ על חוטי רשת, והוא יכול לעשות בכל אורך שרוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה