חוט של זהב

• הוסף לסימניות
...
תמונות מבארות הוספו

קבצים מצורפים

• N4W_2745.JPG
    KB 196.6 · צפיות: 0
  • N4W_2705.JPG
    KB 229.5 · צפיות: 11
  • N4W_2728.JPG
    KB 478.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
אולי כדאי שקודם ידעו מה זה ואח"כ בספר איך זה...
בכל מקרה זה ללא עריכה חוץ מהוספת ניגודיות!

• הוסף לסימניות
זה נראה אש.
משהו בסגנון.
אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איצה מאייר;592356:
זה נראה אש.
משהו בסגנון.
אני טועה?

לדעתי אתה טועה
זה החוטים הזוהרים ( חשמל ) שתולים על גשרים וכדו'

• הוסף לסימניות
אפקט של חשיפה ארוכה?
איך זה לא חלק?

• הוסף לסימניות
נראה כמו זרם מים מברז עם ניצנוץ מקור אור צדדי

אם כי קצת מוזר לי שבמהירות כזו (1/1000) עדיין יש מריחה

• הוסף לסימניות
מה שזה לא יהיה, זה יפה.

• הוסף לסימניות
נראה כמו שרשת חוליות, מזהב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;592354:
אולי כדאי שקודם ידעו מה זה ואח"כ בספר איך זה...
בכל מקרה זה ללא עריכה חוץ מהוספת ניגודיות!

הערכה שלי שמדובר בכבל עם מנורות קטנות בסגנון קישוט לסוכה / רכב של הכנסת ספר תורה וכדו' על רקע השמים.

• הוסף לסימניות
יפה!!!
לי זה נראה כמו חוטי כביסה שמצופים בחומר שקוף כזה.

• הוסף לסימניות
קצת הסבר

ובכן :

התמונה היא של מים כמו שמאיר ניחש נכון..

המהירות הגבוהה של הצילום היא למטרת החשכת הרקע ( אמצע היום כמו שרואים ) אלא שעדיין יש מריחה של המים בגלל הזרם החזק שיוצא מהמזרקה.

המיקום : גן העצמאות ירושלים..

התמונות הועברו להודעה הראשית !!

• הוסף לסימניות
פשששששש

• הוסף לסימניות
:)
יפה.

• הוסף לסימניות
ראיה צילומית טובה, מעניין.

לדעתי תמונות ההבהרה גורעות מהתמונה, יפה יותר להשאיר אותה בסימן שאלה. הייתי אולי שוקל להציג אותה במאונך כדי לקבל את הצורה האמיתית בהם המים זרמו.

(הדבר היחיד ששמחתי לראות בתמונות ההבהרה, שאין בעיית חשיפה או פוקוס, כי אם זה היה מנורות כמו שיוסי ניחש לעיל, האיכות הטכנית כמובן ירודה, אך אם זה מים זה כמובן מצויין. :) )

• הוסף לסימניות
תודה מאיר
אכן לאחר שהוספתי את התמונות הבהרה הרגשתי את מה שאתה כותב עליו ... אבל אין בררה ! הבטחתי לאנשים שאגיד מה שמאחורי התמונה ואת הטכניקה...
בכל מקרה אני יוריד את התמונה האחרונה! היא אכן מיותרת!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה