חויבתי על מקדמה - יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
לפני כחודשיים התעניינתי לגבי רכב בסוכנות מסוימת וכחלק מהתהליך לקחו ממני מקדמה על העסקה - באם תתבצע. בסופו של דבר, לא רכשתי אצלם את הרכב וכבר באותו יום התקשרתי אל הסוכן שיבטל את העיסקה והוא הבטיח שתוך 21 ימי עסקים אראה את ההחזר באשראי.
יש לציין, כי כבר עברו מאז כחודשיים, כאשר אני פונה אליהם בערך פעמיים בשבוע ומבקשת לראות את ההחזר כשהם בכל פעם מתפלאים שעוד לא זוכה ומבטיחים שוב ושוב שאוטוטו נראה את הזיכוי.
נשבר לי כבר לרדוף אחריהם, ואני מעוניינת לנקוט באמצעים יותר תקיפים כדי שאקבל את ההחזר שמגיע לי. מה אתם מציעים לעשות?
האם אני יכולה לפנות לחברת האשראי שיבטלו את העסקה או שמאוחר מידי ועלי לפנות לעורך דין או משהו כזה?
אשמח לכל תגובה ועצה.

• הוסף לסימניות
לפני שאתם נוקטים מולם בצעדים כל שהם תדאגו להקליט את השיחה שלכם אתם, ותבקשו לדבר עם המנהל שגם הוא יוקלט, וכמובן תשאלו עם מי אתם מדברים, שלא יוכלו אחר כך להתחמק.

• הוסף לסימניות
פנינו לרשות להגנת הצרכן והודעתי להם על כך ב"צור קשר" באתר שלהם (מכיוון שאין שום דרך אחרת להתכתב איתם) והיום ב"ה זיכו אותנו סוף סוף.

• תודה
Reactions: CPA

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה