חוייה שהייתה לי היום בסטודיו

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשתף אוכם בחוויה שהייתה לי אתמול בצילומי חלאקה

לכל אלו שמתלבטות למי ללכת לצלם את ילדיהם, מחיר, שירות, תמונות יפות וכו...

אז התשובה היא PV (פרלה וידסלבסקי) אתמול נסעתי לבית שמש לסטודיו שלה ופשוט נהננו, מהיחס הסבלני שלה..., רעיונות בלי סוף, אביזרים וכו וכו, וכמובן גם המחיר שהוא סביר ביותר!!

בקיצור אין עליה...

• הוסף לסימניות
וואלה וואלה מה אני רואה?
אני ממש מסמיקה!
האמת את אחת הלקוחות הכי מדהימים שהיו לי. היה פשוט כיף לעבוד איתך. ילדים מטריפים. והורים מדהימים!!! נהניתי מכל רגע!
תודה על הכל!

• הוסף לסימניות
ככה זה, כשלקוח מעריך את בעל המקצוע, הכל הולך טוב, הכל חיובי,
הכל מצליח, בדוק!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד על הפרגון! פרלה שאפו :)

• הוסף לסימניות
באמת אין עליך, פרלה!!!
גם אני שמעתי דשים חמים ממך, מלקוחה מרוצה!

• הוסף לסימניות
חייבת לאמר
אם כבר נפתח אשכול בעניין
שראיתי תמונות של אחייני המתקוים שפרלה צלמה, לא שייך יותר מזה!
נוטף דבש,

• הוסף לסימניות
גם אני קבלתי ד"שים חמים בימים האחרונים ממשיהי שהיתה ונהנתה מאוד.
לא מצליחה להזכר מי אמרה לי את זה...

• הוסף לסימניות
גם אני בין הלקוחות המרוצים של PV
איזה יחס, איזה רעיוניות, כמה סבלנות וואו.....
אלופה!!!!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה