רעיון להשקעה חוכמת ההמונים

• הוסף לסימניות
בכל אופן זה לא מסתדר עם ״יציבות״ שציינת בהודעה הראשונה.
וגם תוספת כסף לא תוסיף לך להפחתת הסיכון.
בנאסדאק בחוזים עתידיים עם סכום קטן של 30 אלף דולר אתה יכול לסחור רק במיקרו,
והמארגין שלך סביב 3000 דולר.
אם אתה כבר סוחר בחוזה הזה אתה יודע שאתה יכול להסתדר גם עם 10 אלף וגם בפחות.

באופן כללי אני ממליץ לך להסתכל על כיוון האופציות שהם באמת יעזרו לך להפחית את הסיכונים בתיק קטן.
המטרה היא פשוטה להקטין סיכונים ושוב אני יסביר בודאי אני יכול לשים 10 אלף דולר ולסכן אותם אבל אם כל אחד שם סכום יותר קטן שהוא יותר יכול לסכן בקלות יהיה אפשרות מסחר הרבה פחות מסוכנת עם סיכוי לרווחיות גדול.

נגיד אני על עצמי לא רוצה לסכן כזה סכום בשוק נסדק שהוא תנודתי ברהמ.

• הוסף לסימניות
סתם מעניין באיזה שיטה אתה סוחר סקלפר או סווינג

• הוסף לסימניות
סתם מעניין באיזה שיטה אתה סוחר סקלפר או סווינג
אופציות זה עניין אחר לגמרי.
יש מקום הרבה יותר רחב לפעילות ואסטרטגיות יותר מוצלחות.

אפשר גם להשתמש בהם כמינוף או כגידור במסחר רגיל
אבל זה כמו לנסוע במכונית יותר מהר עם אפשרות לברקס ולא לגעת בהגה, פשוט חבל.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין האמת לא התעסקתי בכלל עם אופציות הבנתי שזה נושא מאוד מורכב, וגם בכלל שאין חברות נוסטרו שעוסקות באופציות ואני פחות מעוניין לסכן כסף שלי, אבל יש לך המצלה איפה ללמוד על אופציות לעומק בצורה קלה.

• הוסף לסימניות
נשמע מעניין האמת לא התעסקתי בכלל עם אופציות הבנתי שזה נושא מאוד מורכב, וגם בכלל שאין חברות נוסטרו שעוסקות באופציות ואני פחות מעוניין לסכן כסף שלי, אבל יש לך המצלה איפה ללמוד על אופציות לעומק בצורה קלה.
אין כזה דבר!
אתה חייב לבחור בין עומק לצורה קלה.
אם אתה מתכוון למסחר ברצינות, ולא רק באופציות, קח בחשבון שזה לוקח זמן והשקעה.
תסתכל פה
https://www.prog.co.il/threads/השקעה-בחוזים-על-זהב.1047345/post-14878589

• הוסף לסימניות
דרך אגב יש כן חברות פרופ שעוסקות עם אופציות כמו SMB.
אבל כמו שאמרתי אתה צריך להיות רווחי לפני כן ואם אתה כן אתה כבר לא צריך אותם, חוץ ממקרים יוצאי דופן.

להתחיל להכיר את עולם האופציות בצורה נכונה אם אתה לא יודע אנגלית קשה.
אתה יכול להתחיל מכאן
https://www.prog.co.il/articles/אופציות-גם-כלי-השקעה-חכם-וסולידי.6619/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה