ריקי הופמן
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
היי אני מחפשת באשדוד למפגש משפחתי מישהי לחכמת הפרצוף
אשמח לשמוע המלצות תודה
אשמח לשמוע המלצות תודה
מיכל אגדי, מעבירה סדנאות בסמינרים, מחנות ועוד..היי אני מחפשת באשדוד למפגש משפחתי מישהי לחכמת הפרצוף
אשמח לשמוע המלצות תודה
היי אני מחפשת באשדוד למפגש משפחתי מישהי לחכמת הפרצוף
אשמח לשמוע המלצות תודה
www.mercaz-habama.com
אפשר את המספר שלה?יש באשדוד גם את אסתי פילר
אפשר את המספר שלה?אני מכירה משהי באלעד
תוכלי אולי לשאול אותה אם היא מכירה מישהי באשדוד
אפשר את המספר שלה?מיכל אגדי, מעבירה סדנאות בסמינרים, מחנות ועוד..
תשלחי לי מייל ל A7662543 שטרודל גימייל . קוםאפשר את המספר שלה?
סליחה על ההקפצה- איך נרשמים לרשימת תפוצה שלה?ממליצה על רחל קימל מאשדוד
מורפולוגית אלופה, מקצועית מרתקת ומצחיקה.
אני מנויה על רשימת התפוצה שלה במייל, מעלה לך את כרטיס הביקור שלה משםצפה בקובץ המצורף 928401
8662782*gmail.comסליחה על ההקפצה- איך נרשמים לרשימת תפוצה שלה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים