חולם למכור שיר? כמה תובנות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני הכל צריך להלחין שיר מספיק טוב
אחר כך להיכנס לפולמוס הזה.
(לא רומז חס ושלום שהשירים שעלו כאן לא טובים
הכוונה באופן כללי)
אם משולם גרינברגר הסכים לשיר את זה, אז זה וודאי על רמה!!!;)

• הוסף לסימניות
אם משולם גרינברגר הסכים לשיר את זה, אז זה וודאי על רמה!!!;)
את האמת שאני לא סובל את החסידי קלאסי הזה, מתערב אתך שלא הלחנת פה כלום
זה כל השירים החסידיים ביחד. זה לא אומר שלא יהיו הרבה עמך שיאהבו אותו.

• הוסף לסימניות
סליחה! מרוב בלבול לא העליתי את השיר עם משולם...

קבצים מצורפים

• מחילה.mp3
    12.3 MB · צפיות: 132
  • הוסף לסימניות
יש רק אחד שיוצר יש מאין, הקב"ה. חוץ ממנו, אין.
כל יצירה מורכבת מדברים קיימים, ה"יוצר" רק יוצר איזשהו סדר מסויים. כל לחן, הוא סידור מסויים של צלילים בסדר שהמלחין סידר אותו. ייתכן שתוכל להשוות קטעים מסויימים של הלחן לקטעים מסויימים של לחן אחר, ולמרות זאת זה לחן חדש.
גם בז'אנרים האחרים שהאנשים ה'מיוחדים' (שאינם 'עמך'..) כן 'סובלים', יש שירים שמזכירים שירים אחרים.

• הוסף לסימניות
99% שהם ימשיכו לחכות במגירה;)
מישהו הציע לי רעיון נועז:
לשבת עם קבוצות בחורים/אברכים, כל קבוצה ללמד שיר אחד שילמדו את הקבוצות האחרות, כך שאם ישבת עם 5 קבוצות של 20 איש לימדת 100 איש 5 שירים...
איך זה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
מישהו הציע לי רעיון נועז:
לשבת עם קבוצות בחורים/אברכים, כל קבוצה ללמד שיר אחד שילמדו את הקבוצות האחרות, כך שאם ישבת עם 5 קבוצות של 20 איש לימדת 100 איש 5 שירים...
איך זה נראה לכם?
כשתמצא את הבחורים/אברכים האלה דבר איתי [בקיצור אל תדבר איתי אף פעם

• הוסף לסימניות
האמת שהלחן לא כ"כ מפתיע (מה יכול להיות עוד פעם פריילך ורוק...?)
אבלי יש לציין שנהנתי מאוד מהביצוע (תזמורת ומקהלה) מדהים.
(ואם יש לך עוד אתה מוזמן להעלות..... (לך תדע. אולי מפה תבןא הישועה......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה