- הוסף לסימניות
עשרות נסיונות וסקיצות, שאף אחת לא משביעה את רצוני ב-100%..
מצ"ב 2 הוראציות ה(כמעט) סופיות,
אני נוטה הרבה יותר לקומפוזציה של הראשונה, היא מושכת את העין יותר לכיוון הויזואל, ולכן לדעתי מעבירה את המסר חזק יותר... (ועדיין משום מה היא לא מושלמת בעיני... לא יודעת למה...)
השניה ממש לא מספיק טובה בעיני, מבולגנת מידי ושום דבר לא ממוקד... אך קשה לי לוותר על האיור הקריקטורסטי שנראה לי מוסיף חיבור רגשי למודעה..
[הסקיצה הראשונית ממש (לפני העבודה על הקומפוזציה והגימורים) שילבה את 2 הסגנונות ביחד, אך בצורה שלא היה מכנה משותף בין 2 הסגנונות.(צרפתי בpdf)
גם הניסוח היה קצת יותר ארוך ומסורבל, (חולמת... וכו'... אך טובעת בים של מטלות?) צמצמתי קמת ואני מתלבטת אם זה היה נכון... דעתכן? ]
אז--
א. כבר ממש לא יודעת מה עדיף ומה לשפר/לשנות... אשמח להארותיכן...
(גם הלוגו בשלבים סקיצתיים כרגע...)
וכן איזה שילוב צבעם יותר מושך בעיניכן...
ב. האם המודעה לדעתכן "עושה את שלה"?
האם היא תגרום לכן להרים טלפון ולבדוק את הנושא?
(נ.ב. סליחה על הפניה בל' נקבה... בכל זאת... נשים הן קהל היעד של המודעה...
)
תודתי מראש למגיבות
מצ"ב 2 הוראציות ה(כמעט) סופיות,
אני נוטה הרבה יותר לקומפוזציה של הראשונה, היא מושכת את העין יותר לכיוון הויזואל, ולכן לדעתי מעבירה את המסר חזק יותר... (ועדיין משום מה היא לא מושלמת בעיני... לא יודעת למה...)
השניה ממש לא מספיק טובה בעיני, מבולגנת מידי ושום דבר לא ממוקד... אך קשה לי לוותר על האיור הקריקטורסטי שנראה לי מוסיף חיבור רגשי למודעה..
[הסקיצה הראשונית ממש (לפני העבודה על הקומפוזציה והגימורים) שילבה את 2 הסגנונות ביחד, אך בצורה שלא היה מכנה משותף בין 2 הסגנונות.(צרפתי בpdf)
גם הניסוח היה קצת יותר ארוך ומסורבל, (חולמת... וכו'... אך טובעת בים של מטלות?) צמצמתי קמת ואני מתלבטת אם זה היה נכון... דעתכן? ]
אז--
א. כבר ממש לא יודעת מה עדיף ומה לשפר/לשנות... אשמח להארותיכן...
(גם הלוגו בשלבים סקיצתיים כרגע...)
וכן איזה שילוב צבעם יותר מושך בעיניכן...
ב. האם המודעה לדעתכן "עושה את שלה"?
האם היא תגרום לכן להרים טלפון ולבדוק את הנושא?
(נ.ב. סליחה על הפניה בל' נקבה... בכל זאת... נשים הן קהל היעד של המודעה...
תודתי מראש למגיבות
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //