כללי חולמת... ------ אך ..... :(

• הוסף לסימניות
הראשונה, כמובן!

-משהו מרגיש קצת עמוס מדי, יש המון מלל שמאלץ את הקורא להקדיש פרק זמן ממושך לקריאה.
-הפריע לי סימן הדיבור בקשר לחלום... אני מבינה שזה מתכתב עם הלוגו,
ועדיין מציק.
-גם שלוש הנקודות אחרי 'חולמת', כל נקודה הפכה את שמיעת השיעורים לפחות מושגת.

ו..סתם שאלה,
מה יש כאן שאין בקול הלשון? ז"א, התקשרתי לבדוק, ונראה שמדובר באותם רבנים פחות או יותר...
הרעיון של 'מחשבה יומית' ו'הלכה יומית' יפה מאד, יש עוד הבדל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;1609838:
מה יש כאן שאין בקול הלשון? ז"א, התקשרתי לבדוק, ונראה שמדובר באותם רבנים פחות או יותר...
הרעיון של 'מחשבה יומית' ו'הלכה יומית' יפה מאד, יש עוד הבדל?

(למה אי אפשר לצלצל להודעה שלך? מוזר...)

מהבריף שבניתי לי לצורך העבודה,
ע"י הקשבה שלי לקו, ובהשוואה לקוים דומים לו,
עולים כמה יתרונות חזקים לקו הזה:

בקו הזה ש כמה דברים חדשים ויפים:
א. מחשבה יומית והלכה יומית כפי שציינת.
ב. יש רק רבנים מפורסמים שמוכרים כמדברים בצורה מרתקת.
(הדבר הזה גורם לפחות עומס של שלוחות, ויותר קל למצא את מה שמחפשים בצורה נעימה וברורה).
ג. ניתן למצא שם תחת "עינינים שונים" (5) שיחות על מגוון נושאים ביהדות, (כמו: תפילה, כיבוד הורים וכדו') ממוינות בצורה ברורה ונעימה (כחומר למורות לשיעורים וכד')
ד. הקו כל המן בהתרחבות ולמרות זאת, הסדר והארגון בו נוחים מאד למשתמש לא מאבדים ידם ורגליים באלפי שלוחות, וקל מאד למצא את מה שמחפשים.

תהנו.

• הוסף לסימניות
אני שומעת את היתרונות שאת מעלה.
כבר קרה לי שרציתי לשמוע שיעור אבל לא הייתי ממוקדת, ואחרי שאבדתי ידיים ורגליים בקול הלשון סיימתי את השיחה בלי לשמוע כלום...

ועדיין... אני מחכה שיפתחו קו עם הרצאות של רבנים שאין בקול הלשון...
אני לא יודעת מי אחראי על הסינון שם אבל יש רבנים מסוימים שהיו והוסרו, ובדיוק אותם אני מחפשת לשמוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה