יש לי טריקו אבל לגיל קטן יותר.... אם יעזור בשמחה!
גיל- 5-6
רעיון נכנס מחר אי"ה ללידר לחפש כי מידה 14 זה יהיה ענק עליהאני קניתי בזמנו בלידר.
חולצת בסיס אדומה זה לא משהו שאמור להיות מסובך..
יש לי מידה 14.
אם תרצי להקטין אותה,אז בשמחה אעביר לך (ללא תשלום).
קניתי אז לתחפושת בובת לגו, נלבשה פעם אחת.
יש לי איך להעביר לך לבני ברק ביום ראשון בעז"ה.
ברכפלד (יותר נכון אחותי כי כל האשכול הזה בשבילה)תודה רבה,
מאיפה את? אני אשמח למדוד לה
חולצה אדומה חלקה היה?אני קניתי חולצות צבעוניות (אדום וצהוב)
בפוקס
יש שם חולצות (נראה לי שזה עבור הדפסות סמל של בית ספר)
עולה 5 ב100
תודה, לך יש את החלוצה האדומה מידה 6 או לאחותך?ברכפלד (יותר נכון אחותי כי כל האשכול הזה בשבילה)
כןחולצה אדומה חלקה היה?
לאחותי בברכפלדתודה, לך יש את החלוצה האדומה מידה 6 או לאחותך?
תודה
אני רצה..........קניתי בפינת הזול בבני ברק חולצה אדומה בסיס ב10 ש"ח
היא לא מוחנה גולפים בשום פניםיש לי חולצה אדומה לידר מידה 6 (טריקו חלק)
וגולף אדום מידה 8 (גולף פסים בבד)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים